Půjčit si je měl od servírky (23) z herny, která byla z osobního setkání s dětským idolem nejprve okouzlená. Pak ale přišlo rozčarování. „Zničil mi úplně můj dětský sen. Milovala jsem ho a vždy si přála se s ním setkat,“ řekla včera Blesku mladá žena.

Podle jejích slov z ní Martin údajně během asi dvou hodin v sobotu postupně vytahal pět tisíc korun. Uvěřila mu vše, co jí napovídal. „Že prý večer jede na vystoupení na Slovensko a nechá mi tu klidně pas, abych mu půjčila další peníze. Vůbec mi nedošlo, že na Slovensko může na občanku,“ pleskne se do čela.

Kocián byl prý z blikajících displejů automatů v takovém transu, že to nemohlo dobře dopadnout. „Na automatu měl v jednu chvíli výhru patnáct set korun, tak jsem mu řekla, ať odstoupí, a peníze jsem si vybrala, abych alespoň něco dostala zpět,“ řekla žena.

Pak se prý ještě jednou vrátil s padesátikorunou a zkoušel štěstí v hazardu znovu. „Šel asi někam zastavit řetízek,“ myslí si žena. Když zase prohrál, odešel s tím, že do osmnácti hodin přijde vyplatit zastavené věci. Nepřišel. Z jeho cestovního pasu ale vypadly dva lístečky.

Jeden ze zastavárny skoro na druhém konci Mostu. Bývalého zpěváka se reportérka Blesku pokoušela přes jeho Facebook, kde bývá aktivní, kontaktovat. Zatím na zprávu neodpověděl. Zbývající členové skupiny Lunetic s ním nechtějí mít nic společného a ani nevědí, kde je mu konec.

Video
Video se připravuje ...

Nová píseň Lunetiků. Co na ní říkáte? Youtube.com

Fotogalerie
34 fotografií