Zatímco ještě před rokem, když se maminka Žilkové zotavovala ze zlomeniny krčku, se herečka netajila starostmi, teď už je vše jinak. Paní Olga slaví 93. narozeniny v plné síle a obklopená láskou – a to nejen rodinnou!

„Babička má totiž ctitele. Jenže je o čtyři roky mladší, je mu teprve 89, takže maminka se rozmýšlí, nechce to uspěchat,“ prozradila Blesku Žilková. „Znají se už od mládí, jemu tehdy bylo 11 a mamince 15. Babička díky tomu omládla o mnoho let a celá roztála. Jak vidno, zájem mužů má na ženy blahodárné účinky v každém věku, drží nás to při životě,“ dodává herečka.

Video
Video se připravuje ...

Syn Žilkové Melichar (†198 dní) by měl 10 let: Toužila jsem ho naučit dýchat... Petr Macek, Jan Jedlička

Kromě toho, že si babička k narozeninám přála novou blůzičku na Pražské jaro, nadělila si prý i sraz se spolužáky z měšťanky. „Jsou všichni ročník 1924, a sešlo se jich 4 holky a 4 kluci. Babička si kvůli tomu pořídila i Skype a Instagram, takže si teď volají a píší. Neviděli se od války, dokonce si myslela, že už jsou někteří po smrti, a teď pátrají ještě po dalších,“ říká Žilková s tím, že babičká má prostě diář napěchovanější událostmi než ona sama.

Fotogalerie
30 fotografií