Potvrzeno! Součástí rekonstrukce střechy vily Gottových na Bertramce bude i vybudování obytného podkroví. V něm by mohly mít už od podzimu samostatné pokoje Slavíkovy dcerky Charlottka (11) a Nellinka (9).

Dosud totiž obě holky spí v jednom pokoji v prvním patře vily. Slečny ale rostou a každá už by ráda soukromí. I proto se Karel sIvanou rozhodli předělat půdu na další pokoje.

„Stavební úpravy obsahují mimo jiné: nové zastřešení objektu, realizaci pultových vikýřů a nových střešních oken a realizaci obytného podkroví,“ napsala Blesku mluvčí rodiny Aneta Stolzová (34) s tím, že dům se bude v souvislosti s rekonstrukcí přistavovat.

„Nepatrně, pouze ale v souvislosti s nahrazením původního půdního zdiva novým,“ upřesnila. Jak se Blesk na místě přesvědčil, byla už odstraněna původní střecha včetně valbového krovu.

„Dál se odstraní římsa včetně obvodového zdiva nad úroveň podlahy a bude realizován nový dřevěný krov s tepelnou izolací,“ popsala plány mluvčí. Podle stavebního povolení se veškeré práce mají stihnout do letošního září.

Do té doby bude rodina bydlet v pronajatém luxusním bytě 4+kk na pražském Proseku, ze kterého mají mimo jiné nádherný výhled na metropoli.

Video
Video se připravuje ...

Gott překvapil německého politika! Na soukromé večeři mu zpíval Včelku Máju! Facebook

Fotogalerie
63 fotografií