Věděli jsme, že je to celé podvod. Už v úterý během natáčecího týdne nám někdo z Kazmova týmu prásknul, jak to bude ve čtvrtek u Karla vypadat. Proto jsem se vyměnil se svou manželkou tehdy v osmém měsíci těhotenství, aby se nevystavovala tomu humusu, který byl v bytě. To byla naprostá nechuťárna a prasárna,“ přiznal Blesk.cz soutěžící Viktor, který nahradil svou manželku Lindu.

Chtěli od soutěže odstoupit, ale smlouva s výhrůžkou tučné sankce jim to nedovolila. „Proto si manželka nechala napsat falešnou neschopenku, kterou po nás požadovala vedoucí štábu Prostřeno. A já šel místo ní. Náš zdroj nám poskytl fotografie, jak to bude u Karla vypadat. I proto mi manželka v den, kdy jsme měli ke Karlovi jít, dala s sebou zelené rukavice,“ vysvětlil náhradník.

V pronajatém bytě, tak jak byl upravený se slepicí v obýváku, rakví místo postele a podle toho, jak ajťák Karel vypadal, se totiž štítil čehokoliv dotknout. „Nezlobte se na mě, ale když vám jídlo servíruje někdo ve špinavé nebo poblité mikině, se stojícím p*rem a mastnými vlasy, tak byste to jídlo také nechtěli jíst,“ vymlouval se Viktor, proč odmítal Karlovo jídlo. „Něco jsem ochutnal, ale bylo to špatně sestavené menu, předkrm se nám lepil na patro, Karel neservíroval ani vodu, místo roštěné bylo nějaké japonské maso a ve skutečnosti mi to jídlo nechutnalo, i když už jsem dopředu věděl, že ho nevařil Karel ale michelinský kuchař,“ dodal.

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Záchvat vzteku! Karel si demoluje byt! FTV Prima

Člověk, který prásknul Kazmu, je prý Viktorův známý, a z toho důvodu manželé drželi jazyk za zuby. "Nechtěli jsme profláknout ten zdroj. To byla chyba, to vím. Dnes už bych to udělal jinak,“ dušoval se. Viktor se také domnívá, že o podvodu věděl jen on s manželkou. Ani štáb Primy o tom, co se děje za stěnou, neměl podle něj ani tušení.

A nemýlí se. „To jsem vůbec nevěděla, že to byl podvod. Já jsem šla do Prostřena pro zážitek, ne pro výhru. Zážitek a nakonec i výhru jsem si teda odnesla, ale jinak o ničem nevím. A nešlo nic poznat, myslím, že ani ostatní o tom neměli tušení,“ řekla Blesku výherkyně Jana.  A jak se zdá, jelikož ani neví, kdo vtipálek Kazma je, ji to ani nijak netrápí.

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Proč Karel spí v rakvi? A proč má doma slepici Babiše? 

Video
Video se připravuje ...

Středeční Prostřeno: Politá mikina! Komu guláš skončí na zádech? FTV Prima

Fotogalerie
34 fotografií