Herečku plicní embolie postihla na Zelený čtvrtek o Velikonocích. Byla okamžitě převezena do Nemocnice Na Homolce, kde jí poskytli pomoc. Ale už druhý den Regina naznačovala, že by šla domů. Naštěstí rozum zvítězil, Rázlová pár dnů odpočívala na lůžku a dodržovala pokyny lékařů.

Ti jí nařídili klid i doma, ale to jí dlouho nevydrželo. V pražském divadle Ungelt začala zkoušet divadelní hru Miss Dietrich, která bude mít na této scéně premiéru 26. května.

„Nebylo co řešit a cítím se skvěle. Mám Marlene Dietrich ráda od svých sedmnácti let, kdy jsem viděla její film a to se nezměnilo. Byla to provokativní i obdivovaná žena a její životní osudy jsou velice zajímavé a dramatické. Ano, i když to není jednoduchá postava, mně se role moc líbí,“ doplnila herečka, která bude vystupovat na letní scéně Divadla Ungelt v komedii Mezi úterým a pátkem a v muzikálu Noc na Karlštejně.

Nevadí, v září bývá také hezky, a kam vyrazím? Tak to je ve hvězdách a zatím o tom nepřemýšlím, protože je to daleko. Bude-li to dovolená v zahraničí nebo doma, je celkem fuk, na zahradě bývá i v září docela hezky, takže se uvidí,“ dodala Regina Rázlová.
Fotogalerie
11 fotografií