Blonďatá moderátorka Top Staru a majitelka přírodních pětek vyrazila koncem ledna s kamarádkami na večer zápasů bojovníků MMA. Právě tam poprvé potkala muže, kterému začala postupně odevzdávat své srdce.

„Zničehonic přistála Evě na stole lahev šampaňského, kterou jí poslal právě Ivan. Tak se s ní seznámil. Ona zprvu hodně váhala, pak si s ním ale začala psát a postupně se zamilovala,“ prozradil Blesku zdroj z jejího okolí.

Toho, že je moderátorka celá rozzářená, si postupně všímalo její okolí. Eva však vytrvale tvrdila, že nikoho nemá, a dál pokračovala ve hře na »televizní pár« s moderátorem Diváckých zpráv Tomášem Krausem (40).

Podívejte se, jak Perkausová s Krausem okomentovali svůj vztah:

Video
Video se připravuje ...

Randí spolu Perkausová a Kraus? Jsme pořád spolu, máme se rádi, ale… David Turek, Petr Soukup

„Ivanovi vadilo, že se Tomáš chová k Evě jako ke své holce. Když se objevila fotka, jak jí na premiéře muzikálu Ples upírů sahá do rozkroku, byl oheň na střeše a Perkausová začala z předstíraného vztahu pomalu couvat,“ řekl nám zdroj z prostředí televize Prima.

„Krásné počasí vybízí k procházkám po Praze, takže mě na zahrádkách potkáte častěji s různými lidmi. Rozhodně nejsem zamilovaná,“ mlží Perkausová. Sexbomba ale o svých vztazích nikdy nemluvila ráda a všechny své partnery vždy úzkostlivě tajila!

Fotografie nového muže Evy Perkausové najdete v pátečním Blesku.
Autor: Blesk

S kým Perkausová v minulosti randila?

Antonín Charouz (63) – rozchod: srpen 2015

Kdysi zámožný obchodník s luxusními auty jí prý svým vlivem zařídil kariéru v televizi. Jenže ona to jen popírala a popírala. Rozchod nastal, když Charouz zjistil, že Eva současně s ním randila i s podnikatelem Karlem Kubou.

Karel Kuba (43) – rozchod: říjen 2015

Bohatého podnikatele a majitele restaurace v Jesenici u Prahy, který jezdí luxusním autem značky Maserati, Eva převzala po své nevlastní sestře Monice (43). Se svým švagrem začala randit, když ještě nebyl rozvedený.

Adrian Stojkov (47) – rozchod: 2016

Televizní režisér v minulosti proslul vztahy s moderátorkami Terezou Pergnerovou (42), Evou Decastelo (38) či Martinou Gavriely (38). Není divu, že mu Eva padla do oka. Vydrželi spolu randit ale jen pár měsíců.

Fotogalerie
53 fotografií