Aňa Geislerová věděla, že alkohol jejího milovaného otce zabíjí, dokonce jeho smrt pár dní před skonem předpověděla. „Miluju alkohol po tátovi. Nikdy se ho nevzdal a taky na něj jednou umře,“ řekla jen pár týdnů před tím, než otce, který zemřel den před nedožitými šedesátinami, pohřbila.

Jeho touhu pít chápala. „Nějaké věci cítím hodně podobně jako táta. Byl strašně křehký člověk a vůbec nezvládal tenhle svět. A přitom mu všechno tak šlo. Když nepil, byl introvertní, tichý. Uzavřený, dojatý, smutný,“ přiznala v magazínu Elle své sestře Ester Geislerové.

Jejich otec Petr Geisler byl lékař a japanolog. Od mládí vyrůstal v herecké rodině, jeho matka byla herečka Růžena Lysenková. „Pil, aby s tou svou křehkostí a zároveň obrovskou inteligencí vůbec dokázal čelit normálnímu životu. Ale pamatuji si ho hlavně jako strašně vtipného a vnímavého posluchače a vypravěče. Jeho talent vyprávět má po něm Lela. Chybí mi ten jeho humor,“ svěřila se herečka, která má za sebou několik opileckých skandálů na veřejnosti.  

Podívejte se na videa s Aňou Geislerovou. 

Video
Video se připravuje ...

Ironická Aňa Geislerová: Dornan je nesympatický a film hrozný! Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Geislerová: V Hollywoodu mi dali roli, protože mám nejlepší český akcent! Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Všechny Geislerovy holky pod jednou střechou! Aňa má další dítě! Kristýna Léblová, Jan Brunclík

Video
Video se připravuje ...

Geislerová ve Varech: Zahraje si ve filmu s Dornanem z 50 odstínů! Blesk TV

Fotogalerie
23 fotografií