Blesk slaví 25 let a moderátorův sex s placenou společnicí patří k těm nej příběhům, o kterých jsme psali.

„Někdo chce na mně vydělat peníze, zničit mě!“ komentoval Leoš před lety fotky a výpověď prostitutky, u které prý skončil kvůli tomu, že mu někdo nasypal omamné látky do pití v pražském klubu Infinity.

Zatímco po společnici se slehla zem, klub stále funguje. Mareš už do něj ale nechodí a nebydlí ani v pražském Braníku, kam ho měla ráno doprovodit. Zdokumentovanou nevěru ale ustál a 69 dní po skandálu se oženil s tehdejší produkční z rádia Monikou Poslušnou, která je stále ještě jeho manželkou.

To, že Mareš nevydrží dlouho u jedné ženy, se ale nezměnilo. Od oné aféry s prodejnou děvou vystřídal už šest oficiálních milenek! Není tedy divu, že manželství nevydrželo.

„Už probíhá rozvodové řízení. Je to v procesu,“ řekla Blesku Marešová, kterou nevěry jejího muže dříve hodně trápily. Dokonce přiznala, že ji dohnaly k antidepresivům! Už proto se nechce ohlížet. „Teď už je mi to úplně jedno. Nechci se vracet do minulosti. Nechci rozebírat pravěk,“ dodala Monika.

Na to, jestli si Monika po skandálu vezme Leoše, se vypisovaly kurzy. Na to, že ke svatbě dojde, byl kurz 1,15:1, a že z ní sejde 4,2:1.

Marešovy milenky

Gabriela Dvořáková (28) - Kvůli ní se Mareš rozešel s manželkou a začal si žít svým životem. Nyní se modelka rozvádí se zpěvákem Václavem Noidem Bártou (36).

Hana Svobodová (28) - Chvíli po rozchodu s Gábinou se Leoš začal ukazovat s vicemiss 2008. Rozešli se po roce a půl, údajně proto, že na sebe neměli dost času.

Michaela Kociánová (28) - Vztah moderátora a jedné z nejúspěšnějších slovenských topmodelek vydržel pouhé čtyři měsíce. Během nich ale stihli hodně cestovat po světě.

Petra Faltýnová (39) - Zamilovanost střídaly nesčetné rozchody a milionové dary na usmířenou. Definitivní konec vztahu s modelkou Leoš oznámil přes Instagram.

Andrea Kalousová (20) - Během soutěže krásy se moderátor sblížil s Českou Miss World 2015. Pár byl dokonce přistižen v hotelu. Přestože oba poměr vyvraceli, všichni o něm věděli.

Monika Koblížková (36) - Se stylistkou a módní redaktorkou se seznámil na kamarádově svatbě. Od června 2015 jsou oficiálně spolu. Mareš je prý stále zamilovaný jako puberťák.

Video
Video se připravuje ...

Monika Marešová: Na rozvodu jsme se s Leošem domluvili! Proč až teď? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
51 fotografií