Bábor Noskovou požádal o ruku loni v září přímo na divadelním jevišti. Zpěvačka před diváky sice nabídku přijala, ovšem později oznámila, že v zákulisí prsten vrátila a s Ondřejem se rozešla. "Celý náš předchozí vztah byl pod drobnohledem a já věděla, že z toho období před svatbou nechci mít reality show. Že jestli si Ondřeje vezmu, tak z lásky, a ne proto, že budeme pod nátlakem každý den čelit otázkám, kdy už to bude," prozradila Blesku majitelka nejnadupanějšího dekoltu české divadelní scény.

Snoubenci už před týdnem společně odletěli na Sri Lanku, kde měli obřad domluvený a naplánovaný čtyři měsíce dopředu. "Svatba bude samozřejmě platná i v Česku," potvrdila Míša obřad, který proběhl na pláži ve 12:30 středoevropského času, na Sri Lance ovšem díky časovému posunu už v tu dobu bylo půl páté. Až tehdy se to dozvěděli i Míšini rodiče, pro které byla svatba stejným překvapením, jako pro všechny ostatní.

"Výhodou svatby v exotice je i to, že pak člověk nemusí na svatební cestu. Hned po svatbě se proto vracím na divadelní prkna, zejména do GoJa Music Hall do Plesu upírů," dodala Nosková, která ve zmíněném muzikálu sklízí úspěch jako upírská sexy dračice Magda. 

Fotogalerie
31 fotografií