Vlastina je maminkou dvou synů Kryštofa a Adama, které má s exmanželem, režisérem Danem Svátkem. Třetí dítě čeká s filmovým producentem Jiřím Kounickým, za kterého se provdala loni.

"Prvního syna jsem rodila při podepisování hypotéky na byt. Třetího syna jsem začala včera, při prohlídce domu našich snů. Jediného domu, na kterém jsme se po roce intenzivního hledání nového bydlení s mým mužem shodli. Nakonec se malý rozhodl, že se ještě nenarodí. Že tohle bude ten výlet, na který jsme chtěli o víkendu jet. A matrace na zemi bude ta hotelová postel, na které jsme chtěli spát," okomentovala fotky s kapačkou v ruce herečka.

"Nasmáli jsme se tak, že mi dvakrát vystřelila guma na měření ozev u monitoru, v noci jsme se k sobě pevně tiskli, když jsme za dveřmi poslouchali jeden super rychlý porod koncem pánevním a jeden akutní, císařským řezem. A ráno nás poslali "z wellnesu" zpátky domů. Připravené na všechno. I na to, že kouzla se dějou kdykoliv, ale na čarodějnice moc ne..." dodala Svátková, která opět čeká chlapce.

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Svátková: Diety už nedržím, padaly mi z toho vlasy Tereza Kovářová

Fotogalerie
15 fotografií