Nejdramatičtěji smrt interpreta hitů Holubí dům nebo Což takhle dát si špenát nesla jeho dcera Andrea, jež jen pár dní po tátově smrti, která byla stanovena na 13. dubna 1981, slavila 10. narozeniny. „Andrea 1. května čekala, že táta přijede. Nechala jsem ji ze školy, aby se to nedozvěděla od cizích lidí. Nevěděla jsem, co jí říci, nejdřív jsem si vymyslela, že měl nehodu a že je v těžkém stavu, a pak už jsem musela s pravdou ven,“ vzpomíná na drsné okamžiky Alena Schelingerová.

Video
Video se připravuje ...

Schelingerova (†30) žena Alena: Dceři jsem tátovu smrt tajila, pak zdědila dluhy! Zuzana Bubílková, Petr Soukup, Lukáš Červený

Nastaly prý velmi těžké časy. „Bylo to nejdramatičtější, co dcera prožívala. Táta byl pro ni osobnost, na kterou byla citově vázaná, měli jsme to pak moc těžké. Nechtěla brát ani mého druhého manžela,“ vzpomíná první Schelingerova manželka.

Video
Video se připravuje ...

Válka Schelingerových (†30) exmanželek! Pravda o sebevraždě, rozvodu i vztazích! Zuzana Bubílková, Petr Soukup, Lukáš Červený

Paní Alena prozradila v pořadu Potomci slavných Zuzaně Bubílkové (64) i to, kdo po zpěvákovi dědil. „Dědila dcera, ale protože nebyla plnoletá, zastupovala jsem ji já. Zdědila kožich a dluhy na finančním úřadu. Dlouho jsme to potom spláceli…,“ dodává první Schelingerova manželka.

Video
Video se připravuje ...

Druhá žena Jiřího Schelingera (†30): První manželka kvůli mně páchala sebevraždu! Zuzana Bubílková, Lukáš Červený

Fotogalerie
7 fotografií