Herečka Chantal Poullain musela po 17 letech odejít z Divadla Ungelt. „Vůbec jsem to nepochopila, ale asi to nemá smysl řešit. Hrála jsem tam ve čtyřech představeních, která byla vyprodaná, ale pan Milan Hein se rozhodl, že nekoupí práva na další uvádění,“ řekla pro časopis Téma.

„Pro mě to bylo nepochopitelné, protože na těch představeních bylo vždycky plné hlediště. Takže za tím muselo být něco jiného. Ale v tomhle blátě já se hrabat nechci,“ říká.

Když se to dozvěděla, byla z toho velmi špatná. „Samozřejmě jsem měla pocit, jako by mi někdo vrazil nůž do zad. Bylo to bolestivé, ale když jsem o tom chvíli přemýšlela, řekla jsem si, že neznám ty důvody, proč to takhle dopadlo, a došlo mi, že mám kolem sebe spoustu lidí, kteří mě úplně nežerou. Snažila jsem se přijít tomu na kloub, ale Milan o tom nechtěl debatovat. Řekl, že je mu to nepříjemné, a myslím, že sám z toho nebyl šťastný,“ vysvětlila.

„Nakonec jsem si ale uvědomila, že to zlo, závist a intriky mi taky můžou otevřít nové možnosti. Teď jsem totálně svobodná,“ dodala.

Podívejte se, co říkala o svých 60. narozeninách.

Video
Video se připravuje ...

Chantal Poullain je dnes 60! Proč nemůže být se synem? Markéta Reinischova

Fotogalerie
27 fotografií