Kolem Ivety Bartošové se v posledních letech motali tři muži. Italský hrabě a milenec Domenico Martucci, její obdivovatel Zdeněk Macura a v neposlední řadě ochránce a posléze manžel Josef Rychtář.

Hnali se za ní jako za lovnou zvěří a Iveta nevěděla kudy kam. Až jednoho dne náhle ruku v ruce se Zdeňkem Macurou odcestovala do Itálie. On tvrdil, že dobrovolně, ona, že ji unesl. A začal hon za Ivetou. Podívejte se na videa!

Video
Video se připravuje ...

Šokující video: Útěk Ivety Bartošové zachytila kamera FTV Prima. FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Iveta se po několika dnech mlčení ozvala. Archiv Blesku

Sotva s ní Macura překročil hranice, v Rakousku jí zavolal záchranku a zpěvačka se podrobila vyšetření. Diagnostikovali krvácení do mozku a čerstvé zlomeniny ve tváři.

Video
Video se připravuje ...

Iveta Bartošová při vyšetření v Rakousku. Není jí rozumět a pláče. archiv Z. Macury

Video
Video se připravuje ...

Pro Ivetu přijela záchranka. Zdeněk Macura

Josef Rychtář se ale vydal svou Džambulku hledat. Polonahý obcházel místní pláže a podle fotky, kterou médiím poslal Macura, kde Bartošová v plavkách naruby bezvládně leží na pláži, hledal místo, kde se skrývala. Nakonec se mu podařilo vypátrat, že Iveta je uvězněná v zámku Domenica Martucciho, odkud se ji snažil vysvobodit. Než se ovšem dostal do domu, vylomil kliku a vyděsil lidi v okolí.

Video
Video se připravuje ...

Rychtář se dobýval k Martuccimu a urval kliku. TV Nova

Netrvalo dlouho, Rychtář násilím vnikl do domu a Džambulku zachránil. Jako statečnému princi mu vpadla do náruče. Po prolitých slzách štěstí se milenci ještě vykoupali v moři a odjeli zpět do Čech.

Video
Video se připravuje ...

Šťastné shledání Ivety a Josefa Pavel Machan, Marek Pátek, Karolina Hošek

Video
Video se připravuje ...

Iveta v moři TV Nova

V prvním rozhovoru po italském dobrodružství zmatená Iveta prosila, aby údajného únosce Macuru zavřeli, aby už měla od něj klid. Mluvila, jako by byla pod vlivem prášků. Zároveň s Rychtářem oznámili svatbu.

Video
Video se připravuje ...

Co říká Iveta Bartošová o Zdeňku Macurovi? Chce, aby ho zavřeli! Blesk - Pavel Machan, Marek Pátek

Video
Video se připravuje ...

Ivet Bartošová: Macura mi dával drogy. Pavel Machan, Marek Pátek, Karolina Hošek

A zatímco v Uhříněvsi se nadávalo na Macuru, před domem povykovala rozčílená hraběnka de la Torre, která nešla pro sprostou nadávku daleko.

Video
Video se připravuje ...

Martucciho matka před barákem Ivety redakce Blesk.cz

Video
Video se připravuje ...

VIDEO: Hraběnka de la Torre ukázala Uhříněvským, jak vypadá pořádná Itálie! Ondřej Rybár

Zpěvačka slíbila, že se půjde léčit a jednu dobu to dokonce vypadalo, že se ze všeho špatného dostala. Dokonce kývla na natáčení reality show na tehdy nové televizi TV Pětka. Jenže spolupráce netrvalo dlouho. Iveta propadala během natáčení depresím, plakala, až se zalykala a ve finále začala chodit na natáčení opilá.

Video
Video se připravuje ...

Slova, kterých se Iveta zalekla: Je to hajzl, který se jen šňoří… Tv Pětka, redakce Blesk.cz

Video
Video se připravuje ...

Ivetin posmrtný vzkaz Pepovi! Až se ho zbavím, uleví se mi… TV Pětka, redakce Blesk.cz

Iveta projevila svůj zájem o návrat na hudební scénu a to se jí na nějaký čas podařilo. V doprovodu Rychtáře obrážela kluby a diskotéky v malých městech. Bohužel ani tam neměla klid. Pokaždé, když byla příležitost, došlo na rvačku mezi Rychtářem a Macurou, který se na Ivetu přijel podívat.

Video
Video se připravuje ...

Drsná rvačka Macury s Rychtářem o vdanou Bartošovou! Jan Jedlička

Po nevydařeném comebacku to šlo s Ivetou už jen z kopce. Štěstí se snažila kompenzovat alespoň v soukromém životě, proto se v září 2013 za Josefa Rychtáře provdala. V únoru 2014 si naposledy zazpívala v Karlových Varech, její vystoupení ale skončilo fiaskem. 

Video
Video se připravuje ...

Fiasko: Vystoupení Ivety Bartošové dopadlo strašně! David Turek, Hana Zejdová

To bylo dva měsíce před smrtí. Iveta byla krátce po operaci zubů, kvůli které neuvěřitelně zhubla, naposledy si došla ještě ke kadeřníkovi, s manželem na procházku kolem rybníka a 29. dubna 2014 obletěla Česko strašná zpráva – Iveta Bartošová spáchala sebevraždu!

Po její smrtí Zdeněk Macura skočil Josefu Rychtářovi po krku. „Jsi vrah,“ křičel na něj jako smyslů zbavený. Nebohá zpěvačka tak nenašla klid ani po tragické smrti.

Video
Video se připravuje ...

Den po smrti Bartošové: Macura a Rychtář se porvali, zasahovala i milenka! redakce Blesk.cz

Fotogalerie
67 fotografií