Bylo to pro ni potupné. Nevlastní sestra zemřelého Jiřího Ornesta byla v obřadní síni jako černá ovce rodiny. Na pohřbu bratra nezaujala místo pro člena rodiny vpředu, ale i s manželem ji nechali stát vzadu, jako poslední z posledních. Že vztahy v rodině nejsou ideální, nasvědčoval i fakt, že se Ester o úmrtí bratra dozvěděla až z médií. „Nejsme v kontaktu, nemám na ni ani telefon,“ vysvětlovala před necelými třemi týdny Kolářová, proč svoji švagrovou neinformovala o tak závažné události, jakou úmrtí nesporně je.

Dnes, devět dnů od pohřbu, by se očekávalo, že křivdy jsou zapomenuty. Opak je ale pravdou. Vzájemné vztahy se podle deníku Aha! ještě více vyostřily. Daniela údajně nemůže moderátorce Pošty pro tebe přijít na jméno. Vdova si prý dokonce ani nepřála její přítomnost na manželově pohřbu. „Měla jí vzkázat, ať na rozlučku vůbec nechodí,“ sdělil Aha! člověk z blízkého okolí Janečkové, jehož identitu deník zná.

Fotogalerie: Pohřeb herce Jiřího Ornesta: Loučila se…
57 fotografií

Ona ale přišla, aby se s bratrem důstojně rozloučila. Ovšem místo v první řadě pro pozůstalé nezaujala. Ester chování manželky svého bratra vůbec nechápe. Kolářová měla prý i říct, že se moderátorka chtěla na smrti jejího manžela zviditelnit. „Je to velmi smutné, že takhle mluví,“ přiznala moderátorka. A Kolářová? Tak po dotazu na Ester hned položila telefon.

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Jiřího Ornesta (†70): Kdo ho před smrtí navštívil? Hana Höschlová, Jan Jedlička

Fotogalerie
68 fotografií