Prachař party moderoval, ale pauzy trávil u stolku, kde postávala Simona Krainová. Jejich smích byl slyšet po celém podniku a číšníci jim nestačili dolévat víno. Modelka tam měla manžela, ale ten si jejich dovádění moc nevšímal.

„Hele, s tím Kubou je docela p**el,“ netajila se kráska, které to v červených šatech extrémně seklo. „Je to čert, ale dost zábavnej,“ povykovala Simona. A Prachař se rovněž dobře bavil, jejich společná selfie mluví za vše. Vedle Agáty takhle veselý není. A nutno říct, že ho manželská krize zbavila několika kil, takže je i fešák.

Simona se s Agátou nemusí léta. Začalo to vyhazovem Agáty z podniku, kde byla tváří Simona, pak se několikrát veřejně označily za krávy a naposledy si Krainová do Prachařové rýpla kvůli jejímu zpěvu. Je to už další veřejný políček Prachaře Agátě – minulý týden se chlubil fotkami z rodinné oslavy, kam také nebyla Agáta pozvaná.

Na večírku nechyběla ani Andrea Verešová, která společně se Simonou rozkrojila slavnostní dort. I když se holky nemají moc v lásce, tak se držely a vzájemně na sebe pěly ódy. A to i přesto, že Krainová v nové kampani na vysoušeč vlasů nahradila Verešovou. „To je normální, že vás vymění. Aspoň je vidět, že se Simonou máme dobrý vkus, když propagujeme stejné věci,“ usmívala se Andrea.

Narozeninovou party si užívaly i missky Aneta Vignerová, Andrea Bezděková, Nikol Švantnerová, Kateřina Průšová, Monika Leová, Gábina Lašková nebo moderátorka Petra Svoboda.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová v limuzíně Blesku: Rozpitvala manželství s Jakubem! Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Jsem sobecká svi*ě! Karel je jediný chlap, který mě umí chytit pod krkem. Markéta Reinischová, Petr Soukup

Video
Video se připravuje ...

Sexy Krainová: Ukázala pevná prsa! A prozradila, jaké má ráda spodní prádlo! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
33 fotografií