Stačila jedna věta na konci roku 2015 z úst Milana Drobného a Ivana Gottová (41) ho sprdla jako malého kluka. Karel Gott se tehdy své ženy zastal a nechal se slyšet, že zpěváka nechce ani vidět, ani slyšet. Drobný si to od Gottové nenechal líbit a veřejně Ivanu označil za pindu a opavskou náplavu.

Jejich hádky na chvíli umlkly a nakonec to byl sám Gott, kdo se ozval jako první s tím, že chce mít doma klid.

Ivana měla slavit narozeniny a on chtěl, abych ji kontaktoval a popřál jí. Pak prý bude všechno v pořádku. Mluvili jsme spolu úplně normálně, skvěle jsme se pobavili, zasmáli a já nakonec povolil,“ řekl Drobný Blesk.cz už v lednu.

Přáníčko k narozeninám nakonec poslal a napsal, že se nechtěl plést do jejich vztahu, ale že mu Karel vysvětlil, že doma je vše v pořádku a proto mu nezbývá nic jiného, než mu věřit. Zároveň jí popřál k narozeninám.

Neodpověděla mi nic. Ani ‚děkuji‘ neřekla,“ posteskl si Milan. „Karel se teď chová tajuplně. Vzkazy mi posílá přes tiskovou mluvčí a to je divné. Jsme kamarádi přes padesát let, seděli jsme spolu ve škole v lavici a teď mi volá přes svou mluvčí. To je přeci holý nesmysl,“ klepe si na čelo zpěvák s tím, že mu Gottova mluvčí volala, že mu Karel bude volat večer. „Řekl jsem jí, že mám zrovna vystoupení, ať zavolá jiný den, ale ona mi odvětila, že jsem prošvihnul příležitost a že jindy nemá čas,“ dodal Drobný.

Já si myslím, že když se Karel přestane bát, tak se můžeme usmířit. Já ten vstřícný krok udělal. Mně jde jen o to, aby měl Karel klid a byl v pohodě. Jinak co si myslím, je ve mně a nebudu to už ventilovat,“ dodal serveru Expres.cz Drobný s tím, že Gott se s ním snaží komunikovat jen přes svou tiskovou mluvčí Anetu Stolzovou.

VIDEO: Milan Drobný ve zprávách Blesku a o své první lásce

Video
Video se připravuje ...

ANO hledá hlavu státu! A Drobný poslal Gottovi velkou omluvu. redakce Blesk

Video
Video se připravuje ...

Vážila málo, v oku jí hrálo… Drobný dostal první pusu zároveň s první fackou! Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
24 fotografií