Špátová se s Langerovou rozešla před půl rokem. Není vyloučené, že za rozchodem je kameraman Jan Malíř. Vzhledem k tomu, že je Olga těhotná a už ví pohlaví miminka, tak spolu nejsou krátce.

„Strašně moc se těším a vzhledem k tomu, jak dlouho jsem se načekala, tak jsem šťastná, že se do naší rodiny narodí další ženská, která bude doufám skvělá,“ potvrdila Blesku šťastnou novinku dokumentaristka Olga Sommerová, která se poprvé stane babičkou. Starší syn Jakub Sommer je bezdětný.

„Radost mám i z tatínka Jana Malíře. Tím, že on je kameraman a dcera kameramanka, tak by z ní určitě taky měla být kameramanka,“ dodala Olga, která je momentálně v Lotyšsku.

Malíř byl 25 let partnerem herečky Marty Vančurové (68) a mají spolu syna Jana (38). „Díky synovi mám tři vnoučata a nejstarší vnučku, které teď bude šest, už druhým rokem vozím na balet,“ svěřila se v rozhovoru pro iDnes.cz Marta. Jan je supervizor vizuálních efektů a s rodinou žije za Prahou.

Jan Malíř je dvorním kameramanem Jana Hřebejka, s nímž natočil spoustu filmů – Šakalí léta, Pelíšky, Musíme si pomáhat, Pupendo, Horem pádem, Kráska v nesnázích, Medvídek, U mě dobrý, Nestyda (2008). Točí reklamy a spolupracuje pravidelně na filmech amerických produkcí, které se natáčejí v Česku.

VIDEO: Aneta Langerová byla před rokem ve vztahu se Špátovou spokojená

Video
Video se připravuje ...

Aneta Langerová si na křest pozvala přítelkyni! A poprvé přiznala vztah. Markéta Reinischova, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
29 fotografií