Počasí v Česku je teď vskutku aprílové a převládá hlavně chladno a déšť. Není divu, že horkokrevnému Italovi, jakým Ridi je, tu teď musí být pěkná kosa. Takže dlouho neotálel a odletěl raději do teplejších krajin.

Již v úterý Emanuele sdílel na Facebooku i Instagramu fotky, v nichž je zachycen na palubě letadla společnosti Emmirates. Po jeho boku seděla jeho nová láska Lucie Hunčárová, a tak není divu, že kuchař zářil štěstím. „Letíme za teplem. V Praze je zima,“ vysvětloval italsky a neopomněl zmínit ani fakt, že si připlatil za byznys třídu.

Ovšem cíl své cesty neprozradil. Jeho přátelé v komentářích hádali mimo jiné i Dubaj, ale zamilovaná dvojice žádné tipy nepotvrdila. Nakonec se jim ale destinaci přece jen utajit nepodařilo. A co jiného by mohlo prozradit milovníka dobrého jídla, než restaurace, kam s půvabnou tanečnicí zavítali?

Další fotky z dovolené, které Manu zveřejnil v sobotu, jsou totiž z restaurace Feeling Koi. Vyhlášený podnik, kde se podávají vybrané pochoutky japonské kuchyně, se přitom nachází na Maledivách. Konkrétně v luxusním rezortu Amilla Fushi, což v překladu znamená „Můj ostrovní domov“.

#superrestaurace#japanesefood#fusion#terriaki#sushi#fish#pork#wagyu#blackcod#velmispokojeny#ilovefood🍣🌮🍜

Příspěvek sdílený Emanuele Ridi (@emanuelridi),Dub 22, 2017 v 8:49 PDT

 

Na místě s tak poetickým názvem zřejmě láska Lucie a Emanuela jenom kvete a pár už se nehodlá skrývat jako dřív. Jejich vztah se provalil na konci března, kdy si milenci užívali pro změnu společný čas na horách. Nejprve zveřejňovali fotky každý zvlášť, jenže každému muselo být na první pohled jasné, že jsou na stejném místě. Poté si někdo všiml známé blondýnky na Ridiho fotce a další manévry nebyly zapotřebí.

VIDEO: Ridi alias Ital v kuchyni je stále ženatý s Janou, s níž má syna Giacoma. Jak to manželům spolu slušelo, když ještě patřili k sobě?

Video
Video se připravuje ...

Kuchař Manu Ridi se směje báchorkám o rozvodu a přidá recept na letní hubnutí Jan Jedlička

Manu s Hunčárovou se pak přiznali, že jsou zamilovaní. Tajnosti dělali asi z ohledu na Lucčina bývalého partnera Jana Ondera (31), s nímž tančila životem celých 8 let. Jenže pak v minulém ročníku soutěže StarDance dostala za partnera právě Itala. Do finále se sice společně neprobojovali, ale zato mezi nimi očividně přelétla jiskra.

VŠE O STARDANCE, KDE SE HUNČÁROVÁ A RIDI SEZNÁMILI, ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
72 fotografií