Andrea vztah s Noidem před svým přítelem tajila. Martin Salavec svěřil Blesku, že na to přišel při opravě počítače! Školácká chyba stačila k tomu, aby se nevěra provalila. „Poprosila mě, abych jí opravil počítač, kde na mě vyskočila milostná komunikace s Noidem. Sice jsem měl nějaké podezření, ale stále dokola mi tvrdila, že on není její typ a vůbec se jí nelíbí,“ popsal Blesku Salavec, jak na nevěru ve středu večer přišel.

„Noid mi dokonce v šest ráno včera volal a zjišťoval, jestli si to celé můžu nechat pro sebe. Hlavně abych nemluvil s médii, to byla jeho jediná starost! Sám by měl přitom vědět, jaké to je, když mu ženu odvede jiný chlap. A stejně to udělal,“ postěžoval si Martin na svého soka v lásce.

Nový objekt Noidova zájmu se jmenuje Andrea Jiskrová (31) a hraje na housle. „Andreu znám, to nebudu zapírat,“ přiznal zpěvák Blesku. „Oslovil jsem ji na sociální síti, když jsem viděl video, kde hraje v kostele. Napsal jsem jí, že hledám houslistku, jako je ona, kvůli pohádce, do které dělám hudbu,“ popsal Noid.

Než si ale půvabná brunetka začala s rockerem, zapomněla se rozejít s partnerem Martinem. „Mluvil jsem s ním. Andrejka mi říkala, že spolu nejsou od začátku roku. Je hodně žárlivý a hodně zuří,“ komentoval Noid chování přítele své houslistky. Ta se k němu nejspíš může rovnou nastěhovat, neboť naštvaný Martin jí sbalil všechny její věci do několika igelitek a vypakoval ji ze svého domu.

„Andrejce už jsem nabídnul pomoc, že jí pomůžu sehnat nějaký byt. Aby se stěhovala ke mně, není moc vhodné,“ řekl nám zpěvák. Na otázku, zda mezi nimi vzniká nový vztah, neustále odpovídal nepřímo. „Budeme spolu trávit teď hodně času ve studiu. Je to krásná žena. Víc k tomu říkat nechci,“ vykrucoval se Noid.

A právě v jeho nahrávacím studiu se pravděpodobně vše zrodilo. A to 11. dubna, kdy zpěvák na sociální síti zveřejnil společný snímek s popiskou: „Začátek spolupráce s geniální houslistkou Andreou Jiskrovou! Točíme hudbu k filmu.“ Zdá se ale, že pověstná jiskra přeskočila nejen okamžitě, ale že byla i pořádně žhavá! „Co jsem z objevené konverzace jich dvou pochopil, tak ze mě udělal paroháče už při jejich prvním nahrávání!“ stýská si podvedený Martin Salavec.

Noidova nová kráska přitom jako by z oka vypadla jeho právoplatné manželce Gábině. Obě jsou tmavé typy, černovlásky a mají hnědé oči. „To, že má Vašek přítelkyni, mě vůbec nepřekvapuje. Přeji mu, aby byl šťastný. To je nejdůležitější,“ vzkázala mu prostřednictvím Blesku Dvořáková, která pro změnu od ledna randí se svým plastickým chirurgem Patrikem Paulisem (46).

Loví holky na síti

Historie se opakuje! Noid se přes sociální síť neseznámil jen s Andreou, ale před lety také s Eliškou Bučkovou (27). „Miluju Facebook. Nikdy jsem nevěřil na lásku přes internet, ale funguje to. Jsem šťastnej,“ říkal tehdy zamilovaný rocker. V té době byla Eliška rovněž zadaná, chodila se studentem medicíny Lacem.

VIDEO: Noid o nové ženě ve svém životě: Zamilovat jsem se nestihl! Jsem ženící typ!

Video
Video se připravuje ...

Noid o nové ženě ve svém životě: Zamilovat jsem se nestihl! Jsem ženící typ! Petr Soukup, David Turek

VIDEO: Václav Noid Bárta a houslistka, se kterou má prý sex: Co o ní prozradil?

Video
Video se připravuje ...

Václav Noid Bárta a houslistka, se kterou má prý sex: Co o ní prozradil? Petr Soukup,David Turek

VIDEO: Noidova nová holka, houslistka Andrea Jiskrová

Fotogalerie
41 fotografií