Muzikálový producent je sám trojnásobný otec. Není mu jedno, jak jeho potomci žijí, a umí si představit, jak těžké je to bez táty. Od smrti Grosse, jehož zabila nevyléčitelná amyotrofická laterální skleróza, uplynuly už dva roky.

„Vím, že Natálce tatínek moc chybí. Musím jí otce nahradit, byl to můj kamarád,“ prozradil Janeček svůj velký kmotrovský úkol. Nechce být ale jen rodinnou oporou a spolehlivým rádcem. „Je velice talentovaná. Postarám se o ni i z profesního hlediska,“ slibuje majitel GoJa Music Hall. Mladičké zpěvačce dal příležitost zazářit v hlavní ženské roli velkolepého muzikálu Ples upírů a pozorně sleduje její úspěchy na jevišti.

„Mně rodiče kdysi taky pomohli. Věnovali mi pozemek v Hostivaři a řekli – snaž se! Vzal jsem si půjčku a postavil dům,“ vzpomíná Janeček na své vlastní začátky. Málokdo by do muže, který vybudoval obří firmu a chodí v luxusních oblecích, řekl, že rád klade cihlu k cihle. Jde si vytrvale za svým a hodlá v tom podpořit i Natálku. „Jsem zvyklý hodně pracovat a ona je na tom podobně. Budu jí vždycky pomáhat,“ dodává hudební boss.

Grossová (14) po premiéře Plesu upírů: Trošku se bojím Vojtka, jsem pod zákonem!

Video
Video se připravuje ...

Grossová (14) po premiéře Plesu upírů: Trošku se bojím Vojtka, jsem pod zákonem! David Turek, Petr Soukup

Šárka Grossová: Dceřin úspěch? Musím dělat, jako že se nic neděje...

Video
Video se připravuje ...

Šárka Grossová: Dceřin úspěch? Musím dělat, jako že se nic neděje... David Budai, Petr Soukup

Fotogalerie
47 fotografií