Eva se o špatném zdravotním stavu zmínila ve velikonočním příspěvku na Instagramu. „Jsem vděčná, že se mi miláček vrátil z nemocnice a můžeme dnešní den trávit společně s naší rodinou a slavit Velikonoce, které pro mě mají neskutečný význam,“ napsala Čerešňáková. Co se skutečně Martinovi stalo? 

Finalizujeme nový ročník České Miss 2017 včetně atraktivního finálového večera, připravujeme nový koncept na zcela nových základech a vražedné pracovní tempo, kdy pracujeme běžně dlouho do noci, si vybralo svoji daň a došlo k totálnímu vyčerpání organismu. Jsem rád, že je mi však lépe, jsem zpátky v týmu a rozjíždíme další soustředění finalistek ve Ville Memories,“ řekl Blesk.cz Ditmar.

K zlepšení stavu mu asi nepomohlo odstoupení ambasadorky Simony Krainové. „Nesmírně si vážíme jejího zapojení a děkujeme za to, že svými zkušenostmi obohatila letošní finalistky i jejich soustředění v Hotelu Lomnica v Tatrách. Vzhledem k tomu, že změny s novým ročníkem přicházejí průběžně a podle okolností, které se působením různých faktorů vyvíjejí, respektujeme rozhodnutí Simony Krainové, která se rozhodla po skvěle odvedené práci a zapojení se jak do výběru finalistek, tak do jejich focení a soustředění, odstoupit z projektu. Svoji úlohu sehrála výborně a jsme vděční za to, že po určitou dobu byla aktivní součástí našeho týmu,“ tvrdí Eva Čerešňáková.

Fotogalerie
33 fotografií