Dceru Margaritu (7), kterou má s Petrou, i vnučku Viktorku (10) vídá Paroubek spíše sporadicky. Margaritu tehdy, když mu ji Petra svěří, a Viktorka žije se svou maminkou na Moravě. Teď měl ale holky jenom pro sebe.

Ovšem přestože několikrát prohlásil, že touží po tom dát manželství s Petrou znovu dohromady, o Velikonocích mu garde na chalupě ve Vraném nad Vltavou dělala bývalá manželka Zuzana!

„Jiří hrozně trpí, když je sám. Odchod Petry ho strašně zdrtil. On potřebuje mít kolem sebe rodinu, je to vyloženě rodinný typ,“ vysvětluje to rodinná kamarádka Paroubkových a dodává:  „Velikonoce s vnučkou, dcerou a bývalou manželkou mu moc pomůžou, byl už ze samoty na dně.“

VIDEO: Manželé Jiří a Petra v době, kdy spolu ještě žili

Video
Video se připravuje ...

Petra Paroubková: Jirka byl málem vdovec! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Takové návštěvy jeho ex ale přirozeně nahrávají spekulacím, že se Paroubek k Zuzaně vrátil. Zvlášť, když ji po příjezdu vítal s otevřenou náručí a jako pravý džentlmen jí pomáhal s věcmi. „To je nesmysl. Absolutní nesmysl. Že se přátelsky vidíme jednou dvakrát za týden, stejně jako že s námi jezdila na chalupu nebo s námi byla na nějaké krátké dovolené, to neznamená nějaký návrat ke vztahu,“ tvrdil nedávno bývalý premiér deníku Aha!.

„Zuzana si nedělá žádné nároky, je to spolehlivý člověk, kterému nemusí nic vysvětlovat, protože ho zná jak své boty. Je pro něj úleva být s ní,“ říká zdroj. Vedle toho holkám i Paroubkovi Zuzana na chatě vyváří, Margaritu také učí francouzštině.

Blesk se samozřejmě na šťastně strávený víkend chtěl Jiřího Paroubka zeptat. „Já se k ničemu nechci vyjadřovat,“ řekl Paroubek a zavěsil. Otázka je, jestli ho spíše než rozchod samotný netrápí Petřiny údajné finanční nároky.

Serveru Expres.cz totiž před časem svěřil, že žena požaduje na výživném 140 tisíc. „Její advokáti si ze mě dělají legraci. Petřiny požadavky trojnásobně překračují můj měsíční příjem,“ postěžoval si.

Podle Paroubkových slov požaduje Petra měsíčně 90 tisíc pro Margaritu a 50 tisíc pro sebe. Tolik prý proto, že kvůli svému zdravotnímu stavu Petra nemůže pracovat, a dopřát tak dceři život, na jaký je zvyklá. To se zdá expremiérovi příliš, také odmítá přistoupit na požadavek, aby Margaritu měla Petra ve své výlučné péči.

VIDEO: Paroubek nyní dceru vídá o víkendech. Jak si užívali společný den na pouti?

VŠE O KRACHU MANŽELSTVÍ PAROUBKOVÝCH ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
99 fotografií