V minulém roce soutěž Česká Miss prošla obrodou a dostala nové vedení, kterého se ujal Martin Ditmar a Eva Čerešňáková. Nové vedení slibovalo, že soutěž zachrání a v roce 2017 ji představí v naprosto novém kabátě. Do projektu se navíc zapojil největší tahoun soutěže Simona Krainová. Na tu také nové vedení nejvíce spoléhalo! Před více jak měsícem totiž televize Prima oznámila, že soutěž krásy vysílat rozhodně nehodlá.

Simona, která byla jednou ze čtyř mentorek soutěže, dodávala České Miss prestiž a navíc na ni slyšeli jak sponzoři, tak televize. Ovšem, jak se zdá, jedna z nejkrásnějších Češek nechala Českou Miss ve štychu.

Podle serveru Super.cz od soutěže odstoupila! „Koncept projektu se změnil a na základě toho jsem ukončila spolupráci a ze soutěže vystoupila. Přeji jim hodně štěstí a držím palce,“ zareagovala na dotaz serveru Super.cz Simona Krainová. Zatím není jasné, zda má vedení soutěže ještě nějaké eso v rukávu, které by mohlo soutěž vzkřísit. Zatím to ale vypadá, že další krásku už Česko volit nebude.

Simona Krainová na módní přehlídce

Nová šéfka Miss Čerešňáková: Vítězka bude mít bezstarostný rok!

Video
Video se připravuje ...

Nová šéfka Miss Čerešňáková: Vítězka bude mít bezstarostný rok! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Fotogalerie
17 fotografií