Dříve hodně vystupovala nejen s Gottem či Kornem, ale také třeba s Martou Kubišovou (74) a Václavem Neckářem (73). Proč se ani jeden z nich na show v brněnském Bobycentru, kterou natáčela Česká televize, neobjevil?

„Chtěla jsem svým fanouškům ukázat, s kým spolupracuji v současné době. Do minulosti jsem se samozřejmě ohlédla, ale prostřednictvím svých osvědčených hitů,“ řekla Blesku Helena. „Karla Gotta jsem na koncert pozvala. Ale v té době mi řekl, že už má s rodinou naplánovanou velikonoční dovolenou a přislíbil účast na mém plánovaném koncertu v O2 areně,“ upřesnila zpěvačka. „S řadou kolegů se uvidím osobně, až to jubileum skutečně nastane,“ dodala.

Vondráčková, která za celý večer vystřídala tři kostýmy od své dvorní návrhářky Taťány Kovaříkové (50), si střihla během vyprodané show několik duetů. Vyprávění v pokoji s Jitkou Zelenkovou, novinku Jsme si blíž, než se zdá s Leonou Machálkovou (49) anebo kultovní píseň z pohádky Šíleně smutná princezna Znám jednu starou zahradu.

Místo Václava Neckáře jí sekundoval Jan Cina (29), který teď v Praze září ve stejnojmenném muzikálu. „Naprosto mě v něm okouzlil. Proto jsem ho také do své show pozvala,“ svěřila Helena. Ta přizvala i kubánské tanečnice či několikanásobného mistra světa ve stepu Tomáše Slavíčka (33) a jeho skupinu Tap Academy Prague.

Vše o Heleně Vondráčkové naleznete: ZDE!

 

Helena Vondráčková: Vzkaz čtenářům Blesku!

Video
Video se připravuje ...

Helena Vondráčková: Vzkaz čtenářům Blesku! David Turek, Lukáš Červený


Fotogalerie
45 fotografií