Matragi se přezdívá návrhářka šejků, protože navrhuje šaty pro nejmovitější rodiny v Libanonu. A v jeho prosluněné metropoli Bejrútu také po většinu času žije.

Na rodnou zemi ale nezapomněla, naopak sem několikrát do roka ráda zavítá. A její cesta vždy vede do bytu v centru Prahy.

Video
Video se připravuje ...

Blanka Matragi: Ukázala byt v centru Prahy za 10 milionů! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

„Dostala jsem ho ještě jako studentský ateliér od svazu umělců, kde jsem malovala. Později jsem nechala přidělat patro, a tak z toho vznikl malý mezonet. Většinou tady jen přespáváme, nábytek i všechno ostatní je původní,“ prozradila Blanka, která na bytě nejvíce miluje terasu.

„Terasa je naprosto úžasná, mám z ní výhled na půlku Prahy. Připadám si tu díky ní jako na chatě. Nemusím nikam jezdit, dá se tady i grilovat a opalovat se. Ale úplně nejvíc terasu využívám na ranní cvičení,“ dodala Matragi.

Na otázku, na kolik ji takové bydlení přišlo, přiznala, že hodnota bytu před rekonstrukcí se blíží k deseti milionům korun. Přestože je s bytem náramně spokojená, jedním dechem líčí, jak se těší, až bude bydlet ve vile na pražské Ořechovce.

Video
Video se připravuje ...

Upřímná zpověď Blanky Matragi: Proč jsem nikdy neměla děti? Chybělo mi srdce! Thomas Kruchina, Petr Soukup

Fotogalerie
26 fotografií