Poprvé k showbyznysu přičichla v roce 1984, když se Lucie Bílá dala dohromady s kapelou Rock Automat a zkoušela s nimi tehdy ve zkušebně v Roztokách. Později se připojila k heavy-thrash metalové kapele Arakain a tvořila pěvecký duet s Alešem Brichtou.

Do podvědomí i mladších posluchačů se dostala díky hitu Láska je láska z roku 1992, který nazpívala s Ilonou Csákovou a slízla za něj hned několik ocenění. Na začátku devadesátých let také excelovala v muzikálech Bídníci, Dracula, Krysař a mnoha dalších.

Zatímco její sláva šla postupně nahoru, v soukromí přišla první tragédie. Její první láska a dětská filmová hvězda Tomáš Holý měl v roce 1989 autonehodu a zemřel. Následně se seznámila s producentem Petrem Kratochvílem, jemuž v roce 1995 porodila syna Filipa. Jenže ani s ním partnerství nevydrželo. Kratochvíl ji opustil kvůli Miss Československo 1992 Pavlíně Babůrkové.

Bílá se pak provdala za hudebníka Stanislava Penka, krátce na to se ale rozvedli. Své štěstí zkusila také po boku mladšího zpěváka Václava Noida Bárty, kterého si vzala v roce 2006, láska vydržela jen dva roky. Vztah jí nevyšel ani s dlouholetým partnerem Petrem Makovičkou a nyní zakotvila s o 17 let mladším milencem Radkem Filipim.

Video
Video se připravuje ...

Bílá představila svého šedivějícího kolouška! Už ho i zaměstnala! FTV Prima

Fotogalerie
122 fotografií