Lucie Borhyová má svou maminku velmi ráda. „Pro mě je to nejlepší člověk na světě! Je mi nejlepší kamarádkou a dětem fantastickou babičkou ve všech ohledech, nedám na ni dopustit. Stále je podnikavá a odvážně přijímá různé životní výzvy,“ vychvaluje ji moderátorka v rozhovoru pro magazín Rodina DNES.

Lucie dokonce přiznala, že si mnozí spíš myslí, že Alena je její starší sestra nebo dokonce kamarádka. „Když nás lidi vidí vedle sebe, málokdo by řekl, že jsme máma s dcerou – a nejen proto, že jsme barevně úplné protiklady. Maminka vypadá skvěle, takže si leckdo spíš pomyslí, že je to moje starší sestra nebo kamarádka. A pak je překvapený, že je to moje maminka,“ prozradila.

Moderátorka se navíc svěřila, že maminka je jediný člověk, kterému stoprocentně věří. „Mámy to s vámi vždycky myslí dobře. I když třeba řekne něco, co se mi nelíbí, nakonec stejně zjistím, že měla pravdu. Mám sice blízké kamarádky, kterým se také svěřuji, ale jsou věci, které můžu říct jenom jí. Ví o mně úplně všechno,“ dodala.

Podívejte se také na video, jaký má vztah Lucie k Haně Zagorové a jejímu manželovi.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová promluvila o vztahu s Hankou Zagorovou. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Nedávno Lucie bourala...

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová o vážné autonehodě! Auto na odpis... Markéta Reinischová

... a také nafotila nový kalendář!


Fotogalerie
28 fotografií