Svou kolekci pěti nutričních programů Gabriela Peacock představila před rokem v Londýně na party, kam zavítala již zmíněná princezna, zpěvák James Blunt nebo slavný moderátor Jeremy Clarkson.

"Není to o tom, že bych Jeremymu diktovala jídelníček, ale doporučila jsem mu nutriční program, který je pro něj vhodný. Jeho oblíbený je čistící, který nejenom čistí játra, ale i zbavuje kocovin," prozradila se smíchem Gábina, která se stará o spoustu slavných jmen, ale vůči svým klientům je loajální. "Jako modelka jsem si dost vytrpěla, hlavně v Paříži, kdy mi doporučili, abych zhubla a já dva týdny jedla jenom zelené lusky. Ale pak jsem o výživě začala víc přemýšlet a rozhodla se, že půjdu studovat a pak si založila vlastní praxi," usmívá se půvabná brunetka, která je maminkou pětileté holčičky a před třemi měsíci porodila dvojčata.

To, že to na její postavě není vidět, je zřejmě zásluhou jejích programů.

"Moje klientela jsou ženy, které hodně pracují. Těm pomáhám se vyrovnat se stresem, s únavou anebo zhubnout. Muži chodí hodně kvůli odbourání stresu a i často kvůli tomu, že pijí hodně alkohol. Já jsem známá tím, že mám ráda realistický přístup. Když pijou, řeknu jim, co to s jejich tělem dělá. Ale neříkám jim, ať přestanou pít. Oni to totiž neudělají a už ke mně nepřijdou a nebudou věřit tomu, co já dělám. Takže jim spíš dám vitaminové doplňky, doporučím jim jídla, která jsou dobrá pro jejich játra, aby se etanol z alkoholu zpracovával rychleji," tvrdí Gabriela.

Fotogalerie
12 fotografií