Česko okouzlila svou krásou ve filmu Flirt se slečnou Stříbrnou a naposledy její hlas zazněl v seriálu Život je ples. "Ve filmu bych si ještě zahrála, ale v divadle ne. Na to už nemám síly a ani zkušenosti," usmívá se Marie Drahokoupilová, kterou přátelé oslovují Madlo.

A právě přátelé jsou pro herečku hnacím motorem. "Víte, já žiju sama. Ale mám okolo sebe hodně fajn lidí, se kterými trávím čas. Mám i přítele, s kterým ráda trávím čas, ale nežijeme spolu. Je to hodně známé jméno, není to herec ani lékař, kterého bych ve svém věku uvítala, ale nechám si ho pro sebe," usmívá se. V minulosti byl jejím partnerem Pavel Kohout nebo sexuolog Miroslav Plzák.


Bývalá filmová hvězda si v důchodovém věku udržuje štíhlou postavu. "To nejsou žádné diety, ale já nevařím, protože mě to pro samotnou nebaví a jím velmi lehká jídla, převážně z francouzské kuchyně," prozrazuje herečka, která s kamarádkou dorazila na představení kolekce pěti nutričních výrobků bývalé české modelky žijící v Anglii Gabriely Peacock. "Občas nějaké vitaminy beru a zkusím i tohle. Energie není nikdy dost," dodala Madla.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak vypadá česká Sofia Loren Marie Drahokoupilová dnes Adam Balažovič

Fotogalerie
9 fotografií