Už jsou to skoro dva měsíce, co se od Vaška Bárty odstěhovala manželka Gabriela a dcera Terezka. I když to vypadalo, že to proběhne v klidu, tak oba na sebe vytahují špínu a mediálně válčí. Naštěstí jim zbyla hrstka rozumu, že do toho netahají dceru.

„Svou dceru moc miluji a chci s ní být. Ať už to s Gabčou dopadne jakkoliv, tak nejdůležitější je, abychom udělali to nejlepší pro ní. Teď jsme spolu strávili víkend a bylo to super. V sobotu k nám domů přijely děti, opékali jsme buřty, v neděli sázeli trávu a v pondělí ráno jsem ji musel odvézt k mamince do jižních Čech,“ řekl Blesk.cz Noid.

Video
Video se připravuje ...

Bílá promluvila o Noidově rozchodu! Na čí stranu se přiklonila? FTV Prima

Velice ho potěšilo, že se na jeho stranu postavila jeho bývalá žena Lucie Bílá. „Narození Terezky bylo pro něj tak zásadní, že pro ni změnil celý život. Postavil dům a staral se o rodinu tak, jak mu jen jeho povolání dovolovalo. To, že se mu rodina rozpadá, musí být pro něj neuvěřitelně bolestivé. Držím mu palce a věřím, že se vše ještě změní v dobré. Pohádky přece nekončí nikdy tak rychle,“ řekla Bílá, která se s Bártou opět setká v muzikálu, a to v připravované komedii Sestra v akci.

„Moc si vážím toho, co Lucka řekla. I když osm let nejsme manželé, tak se z nás stali velcí přátelé. I po rozvodu si jsme navzájem oporou. Lucku mám moc rád a přeju jí, že je teď šťastná,“ tvrdí Vašek. Ten během dvou měsíců zhubl 10 kilo a v pase ztratil 26 cm! „Bylo to cílené, ale stres tomu taky pomohl,“ říká muzikant.

Video
Video se připravuje ...

Noidova Gábina: Vašek byl agresivní a fetoval! Skončil na psychiatrii! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Opuštěný Noid šokuje vzhledem: Zhubl 8 kilo? Stres z rozvodu? David Turek

Gábina s dcerou těsně před odchodem od manžela.

Video
Video se připravuje ...

Gábina Dvořáková, manželka Noida Bárty: Musím se krotit, aby náš vztah fungoval! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
15 fotografií