Pavlík byl na matčině talentu pracovně závislý. „Přes dvaadvacet let jsme s mým Bandem doprovázeli maminku. Na nic jiného, krom své rodiny, jsem neměl čas,“ přiznal Aha! Pavlík. Po smrti hlavní hvězdy kapely se ale všechno změnilo. „Teď nevím, co bude dál, opravdu nevím, nemůžu to vůbec řešit, mám v hlavě obrovské prázdno,“ dodal smutně zpěvaččin syn.

Budoucnost už hudebníci mezi sebou probírali. „Interně jsme to v kapele probrali, ale určitě se v této chvíli k tomu nechci nijak blíž vyjadřovat,“ prozradil bubeník Petr Žůrek. Věra Špinarová je zkrátka nenahraditelná.

Video
Video se připravuje ...

Syn Špinarové Adam: Po smrti mámy mám v hlavě guláš… FTV Prima

„Mě osobně naučila být lepším a skromnějším člověkem. Bylo mi velkou ctí po jejím boku hrát tolik nezapomenutelných koncertů,“ zavzpomínal muž, jenž udával na koncertech rytmus.

Na dotazy, jak to se svou kariérou vidí do budoucna, odpovídá Pavlík trochu nejasně. Stále je pro něj těžké se se ztrátou a radikální změnou života vyrovnat. „Rád bych dělal to, na co jsem byl zvyklý. Tedy muziku, producenství a vše s tím spojené,“ řekl Pavlík zamyšleně.

Nabízí se myšlenka, že by jeho Band doprovázel jinou zpěvačku nebo zpěváka. Podobné myšlenky jsou ale zatím předčasné. Sám Pavlík žádného konkrétního člověka v hlavě nemá a není si ani jistý, jestli by touto cestou chtěl jít. „Skutečně teď nemůžu ani říct, jestli bych to dokázal,“ uzavřel smutně.

Studoval techniku, živí ho hudba

Adam Pavlík studoval na Vysoké škole báňské – Technické univerzitě Ostrava. Mimo hraní v kapele pracoval i v jednom obchodním řetězci. Nyní hledá odpovědi na otázku, co bude dál a kam svůj profesní život nasměruje.

Video
Video se připravuje ...

To nejlepší z Věry Špinarové (†65): Plná života a smíchu řádila u Krause! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Věra Špinarová (†65): Pár dní před smrtí natáčela Top Star! Co řekla o Heidi Janků? FTV Prima

Fotogalerie
48 fotografií