Jejich přátelství mělo neobvyklý začátek. Heidi se provdala za prvního manžela Věry Špinarové Ivo Pavlíka a od té doby z nich byly velké kamarádky. „Hrozně jsem se pohřbu bála, ten týden byl tak strašný, že si to jen málokdo dovede představit,“ prozradila Aha! V neděli Heidi.

Na pohřbu o den dříve nebyla schopna téměř na nic reagovat. Její tvář křivil hluboký smutek. „Moc jsem se bála o manžela. Na pohřeb měl původně jít, to se ale změnilo tím, jak se stupňovaly emoce,“ svěřila se Heidi.

„Noc před pohřbem se Ivošovi udělalo špatně a opravdu jsem se o něj bála. Proto přišlo rozhodnutí, že bude lepší, když na pohřeb nepůjde. Navíc ho ještě ráno začal bolet žaludek,“ popsala důvod, proč Pavlík nepřišel na poslední rozloučení se exmanželkou.

„Ráno jsem řešila, kde manžel bude, když půjdeme na pohřeb. Pak jsem ho odvezla ke své tetě, kde si spolu zapálili svíčku a na Věrku mysleli,“ popsala dramatickou sobotu Janků.

Fotogalerie: Poslední rozloučení s legendární zpěvačkou…
198 fotografií

Z obřadu okamžitě pádila domů za nemocným manželem. Tomu se naštěstí udělalo líp, a tak jej mohla vzít za rodinou na smuteční kar.

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Věry Špinarové (†65): Tisíce lidí, dlouhé fronty a truchlící dav! David Turek

Heidi se však bála i o svého nevlastního syna Adama Pavlíka (42). Potomku Věry Špinarové a Ivo Pavlíka na bedrech ležely veškeré starosti s posledním rozloučením. Heidi se mu tedy snažila co nejvíce pomoci.

„Adamovi odešla máma a bylo toho na něj strašně moc. Když jsem ho viděla v sobotu, měla jsem strach, že zkolabuje. Teď si musí odpočinout,“ pravila Heidi, která se sama se smrtí Věry jen těžko vyrovnává.

Vše o Věře Špinarové čtěte ZDE >>>

Podívejte se na videa s Věrou Špinarovou!

Video
Video se připravuje ...

To nejlepší z Věry Špinarové (†65): Plná života a smíchu řádila u Krause! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Poslední rozhovor Věry Špinarové (†65): Primě ukázala svůj dům! FTV Prima

Fotogalerie
75 fotografií