Jak Blesk informoval jako první, modelka se i s dcerou Terezkou (2,5) odstěhovala od zpěváka už před více než měsícem.

„Je mi to líto, ale krize v našem manželství s Václavem netrvá jen několik posledních dnů nebo týdnů, ale táhne se už dlouhé měsíce. Protože zdravý vývoj mé dcery je pro mne jako matku jednoznačně prvořadý, další eskalaci této krize jsem se po dlouhé a zralé úvaze rozhodla definitivně vyřešit,“ napsala Gábina ve svém prohlášení.

Milence už dokonce vyvedla do společnosti! Podívejte se na na video!

Video
Video se připravuje ...

Rozvádějící se Gabriela Bártová: Milence už přivedla do společnosti! Představila ho Blesku! David Turek, Jan Jedlička

Plyne z něj, že vina je na straně Noida: „Ráda bych věřila, že si Václav z našeho rozvodu dokáže vzít ponaučení a jednou provždy se zbaví všeho zlého, co dlouhodobě a hluboce narušovalo náš vztah...“

Video
Video se připravuje ...

Gábina Dvořáková, manželka Noida Bárty: Musím se krotit, aby náš vztah fungoval! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Podle zjištění Blesku je to ale právě Gábina, která už několik měsíců narušuje manželství. A to nevěrou! Nechala si po porodu udělat silikonové trojky a netrvalo dlouho a vztah lékař–pacientka přerostl v něco víc.

Blesk Gábinu a jejího chirurga Patrika Paulise minulou neděli zastihl, jak opouštějí společně byt v pražských Dejvicích.

„Víte, když se člověk dozví o dlouhodobé nevěře, tak ho to zasáhne. Manželce jsem věřil. Postavil jsem pro nás dům, pracoval jsem pro rodinu. Máme malou dceru...,“ řekl Blesku Noid, který o mimomanželském styku své ženy ví.

Přesto by ji chtěl zpátky. „Musím najít sílu a pokusit se kvůli ní naše manželství zachránit. I za tu cenu, že se mi někdo možná bude smát, že jsem paroháč. Navíc tak dlouho...,“ dodal zničeně zpěvák.

Video
Video se připravuje ...

Noidova Gábinka oznámila rozvod: Manželovi poslala vzkaz po Facebooku! Markéta Reinischová

Fotogalerie
52 fotografií