Se zpěvaččiným druhým manželem Vávrou si k sobě nikdy nenašli cestu. Adamovi se navíc vůbec nelíbilo, že zpívající bubeník žádal od Věry i po rozvodu celá léta stejné »vymoženosti«, které mu dopřávala za manželství.

„Obtěžoval, pořád chtěl, aby mu sehnala práci nebo dala peníze. Mamka ho neměla ráda,“ prozradil Blesku rozčíleně Pavlík. „Její management včetně jejího syna Adama odsouhlasili takové množství koncertů a nebrali na ni ohled,“ obvinil Vávra ve včerejším Blesku Adama.

Jak dnes Vávra vypadá a jak žije? Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Nemocný Víťa Vávra: Chtějí, abych přestal pít... Ale to nevydržím! Zuzana Bubílková, Tomáš Sovinský, Lukáš Červený

Adam Pavlík na to reagoval hodně vznětlivě a hrozil násilím. Když vychladl, přidal pohrdavým tónem: „A vlastně pan Vávra mi vůbec nestojí za to, abych jeho vyjádření nějak komentoval…“

Ví totiž své. Poprvé jeho matce selhal organismus před rokem po turné s Petrou Janů (64). Tehdy se dávala přes dva měsíce do kupy v nemocnici. A protože Adam věděl, že jeho maminka bere prášky na vysoký tlak a léčí se s chronickou plicní obstrukční nemocí, chtěl, aby si dala přestávku.

Nemocný je i Vávra. Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Víťa Vávra (62): Mám neléčitelnou nemoc! Manželka se se mnou kvůli tomu rozvedla! Zuzana Bubílková, Tomáš Sovinský, Lukáš Červený

Proč se Špinarová nedoléčila? „Říkal jsem jí: Mamko, pojďme si udělat pauzu, počkejme, až se doléčíš. Ona to ale rázně odmítla. Jeviště pro ni znamenalo život, a navíc ji zbavovalo úzkosti, která ji přepadala s tou plicní nemocí,“ vysvětluje Adam.

A vzhledem k tomu, že poslední kontrola byla podle slov Špinarové v pohodě, syn jí nebránil v práci ani v osudném koncertu v Čáslavi, v jehož průběhu se zpěvačce zastavilo srdce a prakticky na jevišti zemřela.

Video
Video se připravuje ...

To nejlepší z Věry Špinarové (†65): Plná života a smíchu řádila u Krause! FTV Prima

Fotogalerie
68 fotografií