Rozárie Kautmanová (8) je dcerou Barbary Kautmanové a tehdejšího milionáře z novácké reality show Vem si mě Michala Červína. O tom, že má jejich holčička talentu na rozdávání, není pochyb. Už ve svém mladičkém věku totiž dokázala něco, o čem se ostatním může jen zdát.

Malá Rozárka se dala na uměleckou dráhu a nyní se ukázalo, že to byla dobrá volba. V tomto směru je opravdu šikovná. Dokonce má za sebou i první vernisáž obrazů, a to ne na ledajakém místě, ale v jednom z nejluxusnějších podniků v centru Prahy.

Svou dokonalou tvorbou všechny dostala. „Byla jsem překvapená, řekla bych až v šoku z toho, že to dělá osmiletá holčička. Přijde mi, že je na svůj věk opravdu vyzrálá,“ řekla pro Blesk.cz Ornella Koktová (24).

Přitom to Rozárka v životě nemá vůbec jednoduché. Vychovává ji jen matka, Červín byl totiž odsouzen za milionové podvody a skončil ve vězení. Přes rok se sice snažil ukrývat v Thajsku, ale i tak byl dopaden. Vztah s Barbarou, se kterou se seznámil právě díky reality show, tak dlouho nevydržel.

Podívejte se také na video, jak Kautmanová dříve svůdně pózovala.

Video
Video se připravuje ...

Kautmanová video archiv

 

 

Fotogalerie
18 fotografií