„Těchto pár řádků se mi nepíše lehce. Není ale dne, kdy bych nebyla bombardována dotazy na dění v naší rodině. Abych předešla možným spekulacím, rozhodla jsem se vyjádřit. Je mi to líto, ale krize v našem manželství s Václavem, netrvá jen několik posledních dnů nebo týdnů, ale táhne se už dlouhé měsíce,“ napsala Gábina, která za poslední půlrok hodně zhubla a veškerý volný čas věnovala práci.

Video
Video se připravuje ...

Noidova Gábinka oznámila rozvod: Manželovi poslala vzkaz po Facebooku!  Markéta Reinischová

Noid trávil čas rovněž prací nebo podstupoval vojenské výcviky s profíky. Už podle toho bylo zřejmé, že v jejich manželství není něco v pořádku.

Video
Video se připravuje ...

Vašek Noid Bárta vzkazuje českým chlapům! Jste vyměklé sra*ky! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Protože zdravý vývoj mé dcery je pro mne, jako matku, jednoznačně prvořadý, další eskalaci této krize jsem se po dlouhé a zralé úvaze rozhodla definitivně vyřešit. Ráda bych věřila, že si Václav z našeho rozvodu dokáže vzít ponaučení a jednou pro vždy se zbaví všeho zlého, co dlouhodobě a hluboce narušovalo náš vztah. Touto cestou bych chtěla poděkovat všem novinářům a médiím, kteří chápou, nebo minimálně tuší důvody našeho rozchodu s Václavem, ale s ohledem na naši dcerku o nich taktně mlčí,“ dodala modelka, která se za Bártu provdala v červenci v roce 2014. Tehdy byla v požehnaném stavu. Dcera Tereza se narodila o pár měsíců později. 

VIDEO: Ještě nedávno o krizi v manželství mluvila v talk show Blesku!

Video
Video se připravuje ...

Gábina Dvořáková, manželka Noida Bárty: Musím se krotit, aby náš vztah fungoval! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Pro Vaška je to už druhé nevyvedené manželství. v roce 2006 pojal za svou první ženu zpěvačku Lucii Bílou. Jako manželé vydrželi sotva dva roky.

Fotogalerie
38 fotografií