Svoje bydlení milovala. Zpěvačka Věra Špinarová pro Top Star magazín zavzpomínala, jaké to bylo, když se rozhodla, že se už do Ostravy nevrátí a zůstane bydlet na vsi. „Přijela jsem tady, sedla jsem si tam na lavici, podívala jsem se, no a už jsem do Ostravy nechtěla, už jsem věděla, že mě odsud nikdo nedostane,“ řekla Top Star magazínu Věra Špinarová.

Video
Video se připravuje ...

Věra Špinarová (†65): Pár dní před smrtí natáčela Top Star! Co řekla o Heidi Janků? FTV Prima

Stavení z roku 1904 koupila téměř před 15 lety, a až poté zjistila, že je potřeba celková rekonstrukce. V domě s ní byli její dva psi, bez kterých si nedokázala představit život. „Jsou to parťáci, když se ráno vzbudím, tak s nimi mluvím jako první,“ uvedla zpěvačka. Dům prý koupila hlavně kvůli už 14leté vnučce Johance, která zde tráví spoustu času s rodiči.

Pro Top Star magazín se zpěvačka rozpovídala i o plánovaném turné se současnou ženou svého exmanžela Iva Pavlíka Heidi Janků, na které měla vyjet v říjnu letošního roku. „To není boj, my nejsme v nějakém ringu, to není o tom, kdo vyzpívá výš. Až mám z té Heidi někdy strach, protože ona vypadá super, je vitální, má jiné písničky, je hravá, taneční, což já už tak moc taneční nejsem, takže já si myslím, že ona to tam rozdovádí. Těšíme se na společné písničky. Heidi je rodina, jsme kolegyně,“ dodala Věra Špinarová.

Fotogalerie: Zemřela legendární zpěvačka Věra Špinarová
43 fotografií

Legendární zpěvačka zemřela v neděli v motolské nemocnici po zástavě srdce. Zpěvačka zkolabovala ve středu v zákulisí koncertu v Čáslavi, kde se jí během vystoupení udělalo zle. Lékaři už ji, bohužel, nedokázali probudit. Zpěvaččinu smrt oplakávají nejenom slavné osobnosti českého šoubyznysu, ale také její fanoušci a rodina.

Celou reportáž můžete vidět v úterý na televizi Prima v 21:35.

Fotogalerie
50 fotografií