Před měsícem Onder s Hunčárovou oznámili rozchod. „Nestál za tím nikdo třetí. Rozhodně to nebyl blesk z čistého nebe. Jen se z našeho vztahu postupně začalo vytrácet to, kvůli čemu jsme spolu před lety jako taneční partneři začali chodit,“ tvrdila tehdy Lucie, která až podezřele spoustu času trávila po boku kuchaře Emanuela Ridiho. Když tančili ve StarDance, dalo se to ještě pochopit, ale to před Vánocemi skončilo a dvojice se spolu stýkala dál. 

Nemyslím si, že by mezi nimi bylo něco víc ve StarDance. Ale v poslední době jsem tušil, že něco mezi nimi je. Je to pro mě velmi bolestné, ale musím se s tím vyrovnat. Naštěstí mám spoustu práce, která mi pomáhá,“ řekl Blesk.cz Jan Onder, který s Lucií plánoval budoucnost. Osm let a společné bydlení už něco znamená.

Ale tanečnice všemu dala vale a po boku známého kuchaře si momentálně užívá na dovolené v italských Dolomitech. „Jsme spolu a je nám dobře,“ vzkázala přes Super.cz Hunčárová.

V Blesku Ridi promluvil o svém rozvodu:

Video
Video se připravuje ...

Ridi přiznal, proč hrozí rozvod: Zanedbal jsem rakovinu své ženy! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Oběma jim přeju hodně štěstí,“ tvrdí Honza, který zatím nemá ani pomyšlení na novou známost. „Teď rozhodně novou partnerku nemám a nehledám. Jak říkám, nejdřív se musím s tou bolestí vyrovnat, a pak se uvidí,“ dodal Onder.

Emanuel Ridi je stále ženatý s matkou svého syna Giacoma. Ale jejich manželství loni neustálo několik krizí a Jana se i se synem z jejich domu odstěhovala do bytu. „S Emanuelem jsme v kontaktu kvůli synovi, a co si dělá v osobním životě, je mi jedno. Je pravda, že v poslední době byl moc spokojený – a společná dovolená s Luckou to jen potvrdila,“ řekl Blesk.cz Jana Ridi.

Jan Onder ve StarDance tančil s Miss World Taťánou Kuchařovou.

Video
Video se připravuje ...

Kuchařová prozradila: Jaké je tajemství sexuálního náboje při tanci? Ondřej Rybář, Karolina Hošek

Fotogalerie
51 fotografií