„On je velký bojovník, ale to víte, je těžké doufat v zázrak,“ řekl Blesku zoufalý otec Petr Jančařík (65). „Syn nás nabádá, abychom byli optimističtí. Občas ale ztrácíme naději,“ přiznal. Michal se ze všech sil pokouší svůj boj neprohrát.

„Byl jsem dvakrát v podstatě na smrtelné posteli, tak si říkám, že teď v roce 2017 to musíme změnit a otočit to k lepšímu a do třetice se z toho vylízat,“ řekl optimisticky pro tn.cz moderátor. Ten se již přes měsíc zotavuje v léčebně v Kladrubech, kde se ho elitní rehabilitační pracovníci snaží postavit na nohy. Zatím ale bez úspěchu...

Video
Video se připravuje ...

Zpověď těžce nemocného Jančaříka: Nemůžu na nohy, natekla mi krev do míchy... TV Nova

Kromě náročných rehabilitací se musí vyrovnat i s faktem, že nemůže být s rodinou a dcerami Sofií a Julií. „Povídám jim pohádky přes Skype, což je velká legrace. Ale... Pak když člověk přijede domů a vidí to, o co všechno přichází, tak je to takové náročné, no...“ přiznává Michal s lesklýma očima.

Kvůli polycystickému onemocnění se loni v létě Jančaříkovi protrhla ledvina, ztratil hodně krve a 15 dnů bojoval o život. V říjnu pak podstoupil transplantaci, tři dny po operaci ale nastaly nečekané komplikace – praskla mu céva a krevní výron tolik tlačil na míchu, že kvůli tomu ochrnul.

VŠE O ZDRAVOTNÍCH PROBLÉMECH MICHALA JANČAŘÍKA ČTĚTE ZDE >>

Kolegové z Novy poslali ochrnutému Jančaříkovi dojemný vzkaz! Podívejte se!

Video
Video se připravuje ...

Kolegové z Novy poslali ochrnutému Jančaříkovi dojemný vzkaz! Podívejte se! TV Nova

Fotogalerie
34 fotografií