Manžela totiž stále miluje a jejich rozkol snáší moc špatně. Tím spíš, že pod srdcem nosí jeho dítě. Zdravotně je na tom Agáta čím dál hůř. Trápí se a hubne ze dne na den, což jejímu rizikovému těhotenství ve třetím měsíci vůbec neprospívá. A to bohužel zkonstatoval i gynekolog MUDr. Radovan Vlk, který přivedl na svět i jejího prvního syna Kryšpína.

„Když pan doktor paní Prachařovou viděl, zhrozil se. Řekl jí, že je zralá na infuze, a doporučil jí hospitalizaci,“ dozvěděl se Blesk ze zdrojů z gynekologického oddělení vinohradské nemocnice, kam se v pondělí Agáta přiřítila pro radu.

Nastávající maminka svému lékaři prý řekla, že nástup zváží. Ještě večer si skutečně sbalila v domě saky paky, avšak neodjela do nemocnice, ale k mamince. Asi doufá, že v domě Veroniky Žilkové (55) najdou se synem Kryšpínem (5) víc klidu.

Obavy, aby nepřišla o dítě, má Agáta asi veliké. I druhý den totiž hledala pomoc, tentokrát u experta přes lidskou duši. V soukromé psychoterapeutické poradně, která se zabývá hlavně manželskou a rodinnou terapií, strávila dobré dvě hodiny. „Nechci se k ničemu vyjadřovat,“ řekla Blesku zničená Agáta.

A slůvkem se dosud nevyjádřil ani Prachař, který měl údajně navštívit rozvodové právníky poté, co se jeho matka Dana Batulková (59) nabourala Agátě na Facebook a poskytla mu důkazy ohledně jejích nevěr. „Nebudu nic komentovat, nezlobte se,“ řekl včera Blesku herec, když se dvěma zabalenými taškami odjížděl na kšeft do Sezimova Ústí, kde měl večer naplánované divadelní představení s názvem Slast.

Vše o manželské krizi Agáty Prachařové a Jakuba Prachaře naleznete: ZDE!

Agáta Prachařová v limuzíně Blesku: Rozpitvala manželství s Jakubem!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová v limuzíně Blesku: Rozpitvala manželství s Jakubem! Blesk TV

Agáta a Jakub Prachařovi o třech letech v manželství! Rodina se rozroste!

Video
Video se připravuje ...

Agáta a Jakub Prachařovi o třech letech v manželství! Rodina se rozroste! Blesk TV

Fotogalerie
47 fotografií