Třetí měsíc bývá pro těhotné ženy kritický. Během něho totiž může dojít k potratu. Modelka Agáta Hanychová, která se bude rozvádět se svým manželem Jakubem Prachařem, se o svůj požehnaný stav také právem bojí. V posledních týdnech totiž byla vystavena nesnesitelnému stresu a její těhotenství je navíc rizikové.

V pondělí dopoledne proto po snídani a odvedení syna Kryšpína do školky vyrazila do vinohradské nemocnice na kontrolu ke svému lékaři MUDr. Radovanu Vlkovi.  „Paní Agáta se u nás zaregistrovala. Je ve třetím měsíci, děťátko by mělo přijít na svět v září,“ prozradil deníku Aha! zdroj z nemocnice. 

Když po půlhodině vyšla Agáta z nemocnice, doktor Vlk ji vyprovázel až ven. Bylo vidět, že ji lékařova slova potěšila. „Zdůraznil, aby hodně odpočívala. Dítě se nejlépe udrží, když matka leží,“ prozradila Agátina kamarádka. A co na to všechno říká maminka Veronika Žilková? „Je předčasné něco hodnotit, uvidíme,“ poznamenala herečka. 

A proč se vlastně vztah mladého slavného páru rozpadl? Mohla za to oboustranná údajná nevěra. Agáta Jakubovi měla přijít na románek s kolegyní ze seriálu Ohnivé kuře Kristýnou Leichtovou (31). A Agáta prý také nezůstala pozadu. Zamiloval se do ní totiž prý fotograf Dereck Hard, kvůli kterému údajně modelka v listopadu zvažovala odchod od rodiny. Ještě předtím na Agátu také praskla údajná nevěra s hokejistou Jiřím Tlustým.

V neděli odpoledne pak manželé, u kterých se vztah mění z hodiny na hodinu, vydali společné prohlášení. Sama Agáta nic komentovat nechce. „Nechápeme, co se to strhlo. Dejte nám pokoj,“ vzkázala jen přes sociální sítě.

Agátino vyjádření na Facebooku
Autor: Facebook

VIDEO: Podívejte se, jaké měla Agáta a Jakub Vánoce. To ještě ani jeden netušili, co se o pár měsíců později stane.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Syn mi přeje neúspěch! A co dostala od manžela k Vánocům? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

VIDEO: Agáta velmi ráda vtipkovala na adresu svého manžela. Podívejte se, proč ho v dobách, kdy spolu byli šťastní, chtěla zabít.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová málem zabila manžela! Domů přišel s rtěnkou na tváři. Markéta Reinischova, Lukáš Červený

Fotogalerie
107 fotografií