Detaily o posledních dnech hvězdného páru se sbíhají ze všech stran. Ve středu večer velká hádka, při které Prachař pochyboval, že očekávané dítě je jeho, domluva na rozvodu, zhroucená Agáta a Jakub od té doby přespávající u kamaráda a vylévající si srdce doma, odkud informace prosákla.

Když se Blesk na věc zeptal Agátiny mámy Žilkové, tu informace o rozvodu překvapila. Že ale v rodině není něco v pořádku, naznačila její temperamentní reakce.

„Jediné pozitivní na tom je, že se Agáta zbaví tchyně, která nectí listovní tajemství, nabourává se jí do Facebooku a informace předává médiím. Doufám, že si najde lepší tchyni, manžela si musí vybrat sama,“ vychrlila herečka, která na horách hlídá vnuka Kryšpína (5) z Agátina předchozího vztahu s Mirkem Dopitou.

Naznačuje tím snad Žilková, že se Batulková postarala o to, aby se jejímu synovi dostaly do ruky informace, které ho od těhotné Agáty odlákaly i poté, co si minulé přešlapy vzájemně odpustili? Dosavadní manželé v posledních měsících prožívali bouřlivé období, kdy si vzájemně vytýkali údajné nevěry.

Agáta Jakubovi měla přijít na románek s kolegyní ze seriálu Ohnivé kuře Kristýnou Leichtovou (31), do Agáty se zase zamiloval fotograf Dereck Hard, kvůli kterému prý naopak modelka v listopadu zvažovala odchod od rodiny.

V neděli odpoledne pak manželé, u kterých se vztah mění z hodiny na hodinu, vydali společné prohlášení. Sama Agáta nic komentovat nechce. „Nechápeme, co se to strhlo. Dejte nám pokoj,“ vzkázala jen přes sociální sítě.

Co Agáta o Jakubovi říkala ještě loni?

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová v limuzíně Blesku: Rozpitvala manželství s Jakubem! Blesk TV

Agáta a Jakub Prachařovi po třech letech v manželství! Rodina se rozroste!

Video
Video se připravuje ...

Agáta a Jakub Prachařovi o třech letech v manželství! Rodina se rozroste! Blesk TV

Fotogalerie
181 fotografií