Mladá blondýnka, která se začala stylizovat do podoby panenky Barbie, vždycky chtěla vyčnívat z davu a něčím se odlišovat. Proměna v živou panenku jí její touhy splnila. Kam přijde, tam je středem pozornosti a její okolí se nestačí divit. Velkou pozornost sklízí zejména u mužů.

„Muži psali vždycky hodně. Ale od té doby, co se rozjela moje mediální popularita, tak píší opravdu hodně. Přichází mi tak sto až dvě stě zpráv denně. Je to docela těžké, nestíhám odpovídat a oni mi to pak mají za zlé,“ pokrčila Gabriel rameny v rozhovoru pro Blesk.cz.

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie – Gabriela Jiráčková Veronika Ničmanová, Jan Jedlička

I když byste se možná divili, mladá Barbie nehledá k sobě do páru žádného Kena. „Na Keny moc nejsem. Je mi sympatická ta odlišnost, ale s Kenem bych chodit nechtěla. Jinak se mi ale líbí sexy muži. Přítele mám tak na půl,“ mlžila Gabriel, která v budoucnu plánuje mnoho plastických operací, které by ji přiblížily ještě víc k podobě svého Barbie idolu.

„I když je to paradox, protože si je chci nechat zvětšit, nejradši mám na sobě prsa a obličej. Chtěla bych být štíhlejší a mít dokonalejší pleť. Ale jinak jsem spokojená,“ svěřila se Gabriel s tím, že ji kromě zvětšování prsou čeká zvětšení hýždí, úprava zubů a možná také vyjmutí několika žeber.

A čeho by mladá blondýnka, která se věnuje také zpívání, chtěla v životě dosáhnout? „V budoucnu bych chtěla žít v Los Angeles s vizitkou zpívající Barbie. A dosáhnout tam něčeho ve zpěvu, image a modelingu. Chtěla bych to dotáhnout tak daleko, jako můj vzor, Pixee Fox (původem švédská živá panenka Barbie – pozn. red.),“ dodala ohledně svých neskromných plánů Gabriel. 

Fotogalerie
56 fotografií