V karlínském divadle se ve čtvrtek večer sešlo mnoho známých tváří. Všichni byli totiž zvědavi na to, jak se povede muzikál Čas růží z pera Sagvana Tofiho a hitů Karla Gotta. Mnoho z nich to také vzali jako společenskou událost, na kterou je třeba vyvést drahou polovičku.

Video
Video se připravuje ...

Autor Času růží Sagvan Tofi po premiéře na koberečku u prezidenta: Co mu vytkl? David Turek, Maila Vašíček

Nesměl samozřejmě chybět Karel Gott se svojí manželkou Ivanou Gottovou, které doprovodila Mistrova mluvčí Aneta Stolzová. Gott s Ivanou byli před pár dny na výletě v Itálii, kde se zastavili v milánské opeře.

Video
Video se připravuje ...

Bohdalová na premiéře Času růží: Proč si přála, aby radši vyhořelo divadlo? David Turek, Maila Vašíček

Na prknech, která znamenají svět, se také sešel herecký pár Jiří Langmajer a Adéla Gondíková. Ti spolu úspěšně premiéru odehráli a při závěrečné děkovačce se na sebe oba s láskou dívali.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott – Čas růží Maila Vašíček

Herečka Zlata Adamovská se zase v hledišti smála od ucha k uchu. Rozesmával ji její partner Petr Štěpánek, se kterým se jemně dotýkali. Zkrátka láska kvete v každém věku a tito dva si sami sebe velmi užívají.

Fotogalerie: Premiéra Gottova muzikálu Čas růží
71 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Opuštěný Noid šokuje vzhledem: Zhubl 8 kilo? Stres z rozvodu? David Turek

Mezi dalšími páry byla například zpěvačka Helena Vondráčková s Martinem Michalem, samozřejmě Sagvan Tofi s partnerkou, Andrej Babiš s manželkou Monikou, která oblékla zelené šaty, anebo Jiřina Bohdalová se Zdeňkem Zelenkou.

Fotogalerie
102 fotografií