Program na čtvrteční večer měly hvězdy českého showbyznysu jasný. Samé slavné tváře se sešly v Hudebním divadle Karlín, kde se odehrála premiéra muzikálu Čas růží, který napsal Sagvan Tofi. Představení navštívil i prezident Miloš Zeman s manželkou Ivanou.

Video
Video se připravuje ...

Autor Času růží Sagvan Tofi po premiéře na koberečku u prezidenta: Co mu vytkl? David Turek, Maila Vašíček

A kdo jiný by měl účinkující po celou dobu zkoušek koučovat, než samotný mistr Karel Gott. Právě on hotový muzikál sledoval z prvních řad a svým svěřencům držel všechny palce. Bylo znát, že je pyšný, s jakou vervou se zpěváci do jeho nejslavnějších hitů opřeli.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott: Co pronesl na premiéře svého muzikálu? A čím překvapil nakonec? Maila Vašíček

Během přídavku Gott vyběhl na jeviště a promluvil k účinkujícím i divákům. „Docela hezké písně, že jo,“ rozesmál Gott publikum. „Muzikál si během zkoušek prošel trnitou cestou a já mu přeju, aby měl teď na růžích ustláno,“ řekl Gott v proslovu, který přítomní vyslechli vestoje. Gott se dočkal velkých ovací a spolu s herci si zazpíval píseň Být stále mlád.

Markéta Procházková hraje milenku Karla Gotta.

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Tváře hraje milenku Gotta! Z Karla mám strach! David Turek, Jan Jedlička

Sedmasedmdesátiletý Gott loni získal počtyřicáté Zlatého slavíka, současně se stal Absolutním slavíkem 2015 a dostal i speciálního Platinového slavíka. Jeho účast na premiéře muzikálu nebyla vzhledem k jeho zdravotním potížím jistá. Gott podstoupil 13. února operaci kvůli akutní střevní neprůchodnosti způsobené srůsty. Operace se uskutečnila ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze, kde Gott absolvoval nedávno i onkologickou léčbu.

Fotogalerie
31 fotografií