Paroubková od útěku ze společné domácnosti viditelně pohubla. Nenalíčená a evidentně unavená si dala oběd, pak vyběhla z restaurace telefonovat. Po celou dobu každý její krok monitoroval najatý osobní strážce.

Situace s manželem se zatím ne a ne zprůhlednit. Bojují totiž o dceru Margaritu (7), která je nyní s matkou v pronajatém bytě v Praze. Díky předběžnému opatření se s ní může otec stýkat každý lichý víkend, minule malou dokonce do domu ve Velké Chuchli přivezla sama Petra.

Válka ale pokračuje. Paroubek chce totiž minimálně péči střídavou. Co na to expremiér, kterému se prý po odchodu ženy zhroutil svět a do poslední chvíle doufal, že se mu vrátí?

„Tak vy už jste dříve napsali, že potřebuje ochranu proto, že se ukrývá před mými kontakty. V tom máte jasno,“ zaútočil nejprve na Blesk. Poté ale řekl, že netuší, proč má Paroubková potřebu se takto chránit.

„Jen to stojí spoustu peněz. Za minulý měsíc 300 až 400 tisíc. Četl jsem nějaké odhady a sám jsem měl jednou bodyguardy, tak vím, kolik to stojí. Mohla ty peníze použít třeba na holčičku,“ sdělil.

Fotogalerie
59 fotografií