Karel Voříšek musel čelit drsným výhrůžkám. „Chodily mi a dalším kolegům výhrůžné maily. Televize to nebrala na lehkou váhu. Skončilo to u soudu,“ řekl Nedělnímu Aha! moderátor. „Psal nám, ať zmizíme z obrazovky,“ svěřila se jeho kolegyně Bára Kozáková (36). Muž, který jim vyhrožoval, si prý říkal Taťka Šmoula.

V době, kdy už jsem byla těhotná, zhruba před dvěma lety, si mě a Karla Voříška vyhlédl člověk, který nám dvěma pod přezdívkou přes sociální sítě a e-maily začal vyhrožovat,“ prozradila Kozáková. „Jinak že si na mě počká před studiem a zmaluje mi obličej, že mě nikdo nepozná. V tomhle případě padlo trestní oznámení, řešilo to právní oddělení a případ se nakonec projednával u soudu,“ popsala situaci.

Televize se k tomu postavila čelem a nic nenechala náhodě. „Vždy děláme maximum pro ochranu a bezpečnost moderátorů a reportérů. Konkrétní opatření nebudeme z taktických důvodů prozrazovat. V případě, že dojde k vyhrožování nebo jiným výpadům proti moderátorům či redaktorům našich pořadů, řešíme taková jednání neprodleně s příslušnými státními orgány, zejména s Policií ČR,“ vysvětlila Nedělnímu Aha! mluvčí FTV Prima Jana Mrákotová.

Podívejte se na video, jak to naopak Karel Voříšek vidí s láskou na pracovišti.

Video
Video se připravuje ...

Voříšek a Doležalová o lásce na pracovišti: Co je v domě... Hana Höschlová

 

Fotogalerie
26 fotografií