Kráska, kterou dodnes přední módní návrháři světových značek obsazují na přední místa na molu na svých přehlídkách, vyrůstala v Litvínově s typickým účesem ostříhaným podle kastrolu.

V šestnácti letech zvítězila v pražském konkurzu agentury Metropolitan Models a odstěhovala se do Paříže. Tam začala její kariéra modelky. Díky reklamě na Wonderbra se stala i světově známou modelkou a kšefty se jen hrnuly.

V letech 1999–2001 dokonce předváděla pro Victoria’s Secret, což je snem každé modelky. Sláva jí nejspíš stoupla trošku do hlavy, proto když se v roce 2002 objevily fotky, na nichž vypadá dost zbídačeně, ihned se začalo spekulovat o anorexii a závislosti na kokainu.

Herzigová se nakonec dala dohromady a stala se přední světovou topmodelkou. Lační jsou po ní také režiséři českých i francouzských filmů, několikrát se objevila na předních stranách módních časopisů a Playboyů.

Eva si svou image drží léta stejnou a vrásky na čele jí nepřidělal ani údajně nevěrný manžel Gregorio Marsiaj a jejich tři synové  George (9), Phillipe (6) a Edward (2).

Takhle paří Eva Herzigová.

Video
Video se připravuje ...

Eva Herzigová Instagram.com

Fotogalerie
110 fotografií