Radek se velice rychle rozloučil s profesí fitness kouče a stal se řidičem i osobním strážcem zpěvačky. Doprovází ji na všechna její vystoupení, všude ji vozí a hlídá každý její krok jako věrný pejsek. Vše ostatní jde bokem.

„Chci chránit náš český poklad,“ vytrubuje do světa zpěvaččin nový, o 17 let mladší partner. „Nosí mě na rukou,“ cvrliká zamilovaná Lucie. Následky ale na sebe nemusejí nechat dlouho čekat. Pod nadvládou Slavice může přijít o přirozenou mužnost a sebeúctu...

Pro příklad nemusíme chodit daleko. Stačí připomenout její předchozí vztah s Petrem Makovičkou (41). Z provozního pražské kavárny a galerie si udělala v Otvovicích zahradníka. „Potřebuju někoho, kdo by mi pomáhal. Třeba starat se o zahradu je pro mě časově nereálné. Mám partnera, který se o celý dům skvěle postará,“ chválila Makovičku v minulosti. A jak to dopadlo, víme...

VŠE O LUCII BÍLÉ NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Podle statistik vydrží pouze 7 vztahů ze 100, v nichž společensky a finančně dominuje žena. A jak to vidí psycholog? „Ve chvíli, kdy se muž stává nikoliv partnerem, ale doprovodem, tak to vnímá jako velký problém, protože potřeba uznání u muže je důležitá. Tyto vztahy většinou končí rozchodem,“ řekl Blesku renomovaný psychiatr MUDr. Jan Cimický.

Fotogalerie: Lucie Bílá zrušila megakoncerty
32 fotografií

„Je to samozřejmě záležitost individuální, ale v zásadě by velmi dobře fungovalo, kdyby byli oba na stejné úrovni, oba velice úspěšní, oba významní ve společnosti, ale každý v jiné oblasti,“ dodal.

Zatím má ale zamilovaný pár růžové brýle a budoucí problémy si nepřipouští. Bílá si už dokonce Radka stihla i nastěhovat k sobě domů. Své sídlo v Otvovicích ukázala zpěvačka poměrně nedávno v pořadu TV Barrandov Můžu dál? Podívejte se, jak bydlí:

Video
Video se připravuje ...

Jak bydlí Lucie Bílá? Ukázala své „orlí hnízdo“! TV Barrandov

Fotogalerie
86 fotografií