Na slavnostním večeru Českého lva tekl alkohol proudem. A co víc? Byl zadarmo! Hosté, kteří se přišli pobavit a setkat se slavnými tvářemi, se tedy mohli najíst a napít, co jim hrdlo stačilo. A někteří spíš pili, než jedli.

Jedním z hostů, kteří to trochu přehnali s alkoholem, byl syn rabína Karola Sidona Daniel. Ten to večer roztočil ve velkém. Podle fotografií ze slavnostního večera se s kamarády královsky bavil. Po vypitém alkoholu ho však pozlobily schody, které vedou do Rudolfina, a dopadl velmi tvrdě. Skončil totiž ležící na chodníku a nakonec ho museli odvléct jeho kamarádi. Nebyl totiž schopný chodit. „Jo, to jsem já. Na afterparty jsem nedošel,“ řekl Sidon na pořízené fotografie Blesku.

Fotogalerie: OBRAZEM: Opilci na Českých lvech! Takovou…
15 fotografií

Na loňském ročníku předávání cen dopadl Sidon lépe, byť jen o trochu. I když ho zrádné schody také trochu pozlobily a musel vyrovnávat chůzi a tvrdý dopad, aspoň se udržel na nohách a odešel po svých. Letos na tom byl znatelně hůř. Co bude za rok?

Průšvih s hašišem

Syn rabína Karola je zřejmě pěkné kvítko. Před časem byl také zatčen, když se snažil prodávat marihuanu a hašiš na diskotéce. S policií si pak povídal v ne úplně dobré formě o tom, že je herec a snaží se prorazit. Za svoji kariéru dostal roli v seriálu Gympl nebo ve filmu Golet v údolí, Borgia nebo Protektor.

Video
Video se připravuje ...

Největší výstřih lvího večera měla Zuzana Stivínová: Proč líbala Tauše? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie: NEJ okamžiky z předávání Českých lvů
314 fotografií

Fotogalerie
231 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Největší výstřih lvího večera měla Zuzana Stivínová: Proč líbala Tauše? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Video
Video se připravuje ...

Stašová po prohře na Lvech: Jsem divadelnice, moje energie na plátně není vidět! David Turek, Lukáš Červený